Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ανιγκό: «Όποιος πιστεύει πως ο Ολυμπιακός θα χάριζε τον τίτλο σε έναν εκ των δύο δυστυχώς δε ξέρει καθόλου την ομάδα»

Ανιγκό: «Όποιος πιστεύει πως ο Ολυμπιακός θα χάριζε τον τίτλο σε έναν εκ των δύο δυστυχώς δε ξέρει καθόλου την ομάδα»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/5/2023 23:53
Ο Ζοσέ Ανιγκό χαρακτήρισε άξια τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού και τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» απέδειξαν πως δεν έκαναν καμία χάρη στους δύο μονομάχους του τίτλου.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του Ολυμπιακού στην Cosmote TV μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού:

«Ξεχνάμε πως ο Ολυμπιακός έχει να κερδίσει τον Παναθηναϊκό από το 2021. Ο Ολυμπιακός σχεδίασε πολύ καλά το παιχνίδι σήμερα, θέλαμε να κερδίσουμε, όπως κάναμε και κόντρα στην ΑΕΚ. Τη σημερινή νίκη την αξίζαμε».

Για τη νίκη επί του Παναθηναϊκού που έχρισε φαβορί την ΑΕΚ για τον τίτλο και αν αυτό είναι απάντηση στην παραφιλολογία που κυριάρχησε τις προηγούμενες μέρες:

«Η αλήθεια είναι πως πολύς κόσμος πίστευε πως ο Ολυμπιακός θα ήταν ο ρυθμιστής του τίτλου, ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα ανάμεσα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό. Προσπαθήσαμε να κερδίσουμε και κόντρα στην ΑΕΚ αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Σήμερα το καταφέραμε. Όποιος πιστεύει πως ο Ολυμπιακός θα χάριζε τον τίτλο σε έναν εκ των δύο δυστυχώς δε ξέρει καθόλου την ομάδα και τον προπονητή του. Εμείς είμαστε μια ομάδα που πάντα θέλει να κερδίσει και απάντηση μας ήταν η απόδοση μας στα δύο παιχνίδια. Σήμερα αποδείξαμε πως παίζουμε πραγματικά για να κερδίσουμε».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.