Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λιβάι Γκαρσία: «Ακούω τις ομάδες που ενδιαφέρονται για εμένα και λέω "τι;"»

Λιβάι Γκαρσία: «Ακούω τις ομάδες που ενδιαφέρονται για εμένα και λέω "τι;"»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
16/5/2023 22:57
Δηλώσεις αναφορικά με το έντονο ενδιαφέρον που υπάρχει από συλλόγους της Ευρώπης στο πρόσωπό του έκανε ο άσος της ΑΕΚ, Λιβάι Γκαρσία.

Ο 25χρονος επιθετικός, που ολοκλήρωσε τη σεζόν με 14 γκολ και 10 ασίστ, βοηθώντας τα μέγιστα ώστε η ομάδα του να στεφθεί πρωταθλήτρια Ελλάδας ξανά μετά από πέντε χρόνια, φέρεται να απασχολεί τις Σέλτικ, Λιλ αλλά και Ντόρτμουντ, σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής «Daily Record».

Ο ίδιος μιλώντας στην ιστοσελίδα «newsday» της πατρίδας του, αναφέρθηκε σε όλα αυτά αλλά και στη σεζόν που διένυσε με την ΑΕΚ όπως και σε όσα ονειρεύεται να πετύχει με τη φανέλα της εθνικής ομάδας του Τρινιντάντ & Τομπάγκο.

Όσα δήλωσε ο Λιβάι Γκαρσία:

Για τη χρονιά: «Είναι μια μακρά σεζόν. Έχουμε ένα τρόπαιο και ελπίζω να κατακτήσουμε ακόμα ένα επιπλέον».

Για τη φετινή απόδοσή του και τους τραυματισμούς: «Είχα κάποια σκαμπανεβάσματα με τους τραυματισμούς, αλλά είμαι πραγματικά χαρούμενος με τον εαυτό μου και πιστεύω ότι θα μπορούσα να κάνω πολλά παραπάνω. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρω στο μέλλον».

Για τα δημοσιεύματα περί ενδιαφέροντος από το εξωτερικό: «Απλά προσπαθώ όσο περισσότερο μπορώ να μη δίνω σημασία. Όμως όσο κι αν θες να τα αποφύγεις, κάποιες φορές ακούς το είδος των συλλόγων που τους ενδιαφέρεις και λες 'τι;' Αλλά πρέπει να τα μπλοκάρεις και να συνεχίσεις εστιάζοντας στους στόχους και τις αποστολές σου. Ό,τι κι αν συμβεί στο μέλλον, θα δούμε πώς θα πάνε τα πράγματα».

Για τη στήριξη των συμπατριωτών του: «Ήταν μια μεγάλη έκπληξη. Δεν γνώριζα ότι με ακολουθούσαν τόσοι άνθρωποι και υπάρχει κόσμος που τώρα με γνωρίζει. Εκτιμώ την αγάπη και είναι μεγάλη χαρά που βλέπω την υποστήριξη. Όπως γνωρίζετε, σε ωθεί ακόμη περισσότερο».

Για την οικογένειά του που ζει στην Ελλάδα: «Νομίζω ότι όλοι ξέρουν ότι προέρχομαι από μεγάλη οικογένεια, με πολλά αδέρφια και έπαιξε μεγάλο ρόλο στην καριέρα μου. Οπότε, το να έχω τη δική μου οικογένειά μου δίνει κίνητρο. Υπάρχουν ημέρες που μπορεί να επιστρέφει σπίτι με στρες και η οικογένεια μου παίρνει μεγάλο μέρος του πόνου και βοηθάει να ανακάμψεις γρηγορότερα και να συνεχίσει».

Για τη φετινή σεζόν: «Ο όγκος της δουλειάς που κάνεις στο επάγγελμά σου συνήθως είναι κι αυτό που κερδίζεις. Δούλεψα πραγματικά σκληρά αυτήν τη σεζόν, από την καλοκαιρινή προετοιμασία μέχρι τώρα και θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά».

Για την προσπάθεια της εθνικής ομάδας να προκριθεί στο Gold Cup: «Είναι δυσάρεστο που δεν μπορούσα να είμαι στην εθνική στις προηγούμενες κλήσεις, αλλά έχουμε ακόμα ελπίδες. Θα βάλω τα δυνατά μου. Είναι ομαδικό άθλημα, αλλά θα βάλω τα δυνατά μου να προσφέρω την εμπειρία και ό,τι μπορώ για να βοηθήσω».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.