Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

MVP της Euroleague ο Βεζένκοφ

MVP της Euroleague ο Βεζένκοφ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/5/2023 14:44
Ο Σάσα Βεζένκοφ αναδείχθηκε MVP της EuroLeague για τη σεζόν 2022-23 με τον φόργουορντ του Ολυμπιακού να μαθαίνει το νέο από την οικογένεια του στη συνέντευξη Τύπου για το Final Four του Κάουνας.

Το βραβείο του MVP της Euroleague για τη σεζόν 2022-23 ανήκει στον Σάσα Βεζένκοβ. Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της διοργάνωσης και παρέλαβε το βραβείο του μαζί με την οικογένειά του από τον Ντέγιαν Μποντίρογκα.

Μάλιστα ο αστέρας των «ερυθρόλευκων» ενημερώθηκε για το νέο από την οικογένεια του στη συνέντευξη Τύπου για το Final Four του Κάουνας, σε μία άκρως συγκινητική στιγμή.

Τη φετινή σεζόν ο Βεζένκοβ σκόραρε 17.2 πόντους, 6.8 ριμπάουντ, 1.8 ασίστ και 0.9 κλεψίματα σε 28:48 λεπτά μέσο όρο.

«Είμαι χαρούμενος για το MVP αλλά ο τίτλος είναι το παν»


Μετά τη βράβευση του ο 27χρονος δήλωσε μεταξύ άλλων: «Ζούμε τη στιγμή, είμαστε χαρούμενοι που είμαστε εδώ δεμένοι. Είμαστε ξανά εδώ και είναι κάτι σπουδαίο και είμαστε πολύ χαρούμενοι. Η οικογένειά μου είναι το παν, μου έδωσαν το έναυσμα να παίξω μπάσκετ, να γίνω ένας καλός άνθρωπος. Ήθελα να ακολουθήσω το παράδειγμα του πατέρα μου που έπαιζε μπάσκετ. Σε αυτόν, τη μητέρα μου και την αδερφή μου χρωστάω τα πάντα, ήταν εκεί για εμένα.

Για το βραβείο του MVP: «Είναι μεγάλη τιμή αλλά δε θα αλλάξει τίποτα για μένα. Θα προσπαθώ να βελτιώνομαι και να βοηθάω την ομάδα μου. Αν αυτή δε βρίσκεται στο υψηλότερο επίπεδο δεν μπορώ ούτε εγώ. Για εμένα είναι κίνητρο να είμαι σταθερά εδώ, αυτό είναι το σημαντικότερο να είμαι σταθερός και ελπίζω αυτό να είναι απλώς η αρχή.

Για το Final Four: «Πέρσι ήταν το πρώτο μας Final Four. Θυμόμαστε πως χάσαμε τον ημιτελικό. Το κίνητρο να είμαστε εδώ ήταν μεγάλο. Το πετύχαμε, είμαστε πιο έμπειροι και πιο ετοιμοπόλεμοι για το τρόπαιο. Εννοείται πως το θέλω, παλεύουμε για αυτό το κύπελλο 10 μήνες. Είμαι χαρούμενος για το MVP αλλά ο τίτλος είναι το παν».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.