Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παίκτης της Τουλούζ δανείστηκε χρήματα από συμπαίκτες για να καλύψει χρέη σε διαδικτυακά τυχερά παιχνίδια!

Παίκτης της Τουλούζ δανείστηκε χρήματα από συμπαίκτες για να καλύψει χρέη σε διαδικτυακά τυχερά παιχνίδια!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/5/2023 21:22
Δε λένε να σταματήσουν τα εξωαγωνιστικά ζητήματα στην Τουλούζ, καθώς ο Δανός στόπερ Ράσμους Νικολάισεν φέρεται ότι δανείστηκε χρήματα από τουλάχιστον έξι συμπαίκτες και μέλη του προσωπικού για να καλύψει χρέη σε διαδικτυακά τυχερά παιχνίδια, με το συνολικό ποσό να φτάνει τις 100.000 ευρώ!

Στις 30 Απριλίου η Τουλούζ κατέκτησε το Κύπελλο Γαλλίας για πρώτη φορά στην ιστορία της αλλά έκτοτε διανύει μία άκρως ταραχώδη περίοδο. Αρχικά αρκετοί παίκτες αρνήθηκαν να συμμετάσχουν στην εκστρατεία της Λιγκ 1 κατά της ομοφοβίας ενώ την Τρίτη (16/5) ο σύλλογος έθεσε σε διαθεσιμότητα τον Μαροκινό Ζακάρια Αμπουκλάλ μετά τον διαπληκτισμό που είχε με γυναίκα πολιτικό λέγοντας της: «Στο σπίτι οι γυναίκες δεν μιλούν έτσι στους άντρες».

Τα προβλήματα όμως δε σταματούν αφού σύμφωνα με την L’Équipe, ο Δανός στόπερ Ράσμους Νικολάισεν έχει δανειστεί χρήματα από τουλάχιστον έξι συμπαίκτες και μέλη του προσωπικού για να καλύψει χρέη σε διαδικτυακά τυχερά παιχνίδια, με το συνολικό ποσό να φτάνει τα 100.000 ευρώ.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Δανός δεν είχε επιστρέψει τα χρήματα και στα μέσα Απριλίου ο αρχηγός της Τουλούζ, Μπρεχτ Ντετζαεγκέρε και ο μέσος Μπράνκο Βαν Φεν Μπούμεν Brecht ενημέρωσαν τον πρόεδρο της ομάδας Νταμιέν Κόμολι για την απογοήτευση των αποδυτηρίων. Σύμφωνα με πληροφορίες, ορισμένοι παίκτες ήταν έτοιμοι να αρνηθούν να παίξουν μέχρι να λυθεί η κατάσταση. Στη συνέχεια αποφασίστηκε ότι ο Νικολάισεν θα έμενε εκτός τον αγώνα με τη Λυών στις 14 Απριλίου, με τον προπονητή Φιλίπ Μοντανιέ να λέει στα μέσα ενημέρωσης ότι η απουσία του οφειλόταν σε πόνους στους δικέφαλους μηριαίους.

Όπως προσθέτει η L'Équipe ο πρόεδρος αποφάσισε να πληρώσει εκ των προτέρων τον μισθό του Νικολάισεν για να του επιτρέψει να αποζημιώσει τους συμπαίκτες του, συμπεριλαμβανομένου του ποσού των 50.000 ευρώ στον Άντο Οναΐβου.

Ούτε ο σύλλογος ούτε το περιβάλλον του αμυντικού έχουν απαντήσει στη L'Équipe για την κατάσταση, η οποία πάντως θεωρείται ότι έχει λυθεί με τον 26χρονο να παίζει τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στον Νικολάισεν είχε επιβληθεί πρόστιμο στο παρελθόν από την αγγλική Ομοσπονδία κατά τη διάρκεια ενός δανεισμού στην Πόρτσμουθ επειδή τοποθέτησε 53 στοιχήματα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.