Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μάτιτς: «Πηγαίνω στην Τσέλσι»

Μάτιτς: «Πηγαίνω στην Τσέλσι»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/1/2014 14:03
Στην Τσέλσι θα συνεχίσει όπως όλα δείχνουν την καριέρα του ο Νεμάνια Μάτιτς, καθώς ο Σέρβος χαφ μιλώντας στην «A Bola» αποκάλυψε πως δεν θα αγωνιστεί ξανά με τη φανέλα της Μπενφίκα αφού θα επιστρέψει στο Λονδίνο και στην πρώην ομάδα του!

Ο διεθνής Σέρβος αμυντικός χαφ που το 2011 αποχώρησε από την Τσέλσι για τη Μπενφίκα ως μέρος της συμφωνίας για την απόκτηση του Νταβίντ Λουίζ από τους «μπλε», αγωνίστηκε για τελευταία φορά με τη φανέλα των «αετών», καθώς όπως δήλωσε θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο:

«Το παιχνίδι απέναντι στην Πόρτο ήταν το τελευταίο μου ως παίκτης της Μπενφίκα. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους του συλλόγου και όλους τους οπαδούς. Η Μπενφίκα θα είναι πάντα στην καρδιά μου. Ήμουν εδώ για 2,5 χρόνια και έδωσα τον καλύτερο μου εαυτό. Είναι η σωστή στιγμή για να φύγω.

«Θέλω να πάω στην Τσέλσι, έναν σύλλογο που επίσης αγαπώ. Θέλω να βελτιωθώ και να παίξω σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα. Επιμένω πως είναι η καλύτερη στιγμή για να αποχωρήσω
», δήλωσε στην «A Bola» ο 25χρονος άσος ο οποίος σύμφωνα με τα λεγόμενα του, αποχωρεί από τη Μπενφίκα και έτσι δεν βρει αντιμέτωπο τον ΠΑΟΚ στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, η Τσέλσι έχει συμφωνήσει με τη Μπενφίκα για την απόκτηση του έναντι του ποσού των 25 εκατ. λιρών συν την παραχώρηση του Γκαέλ Κακουτά με τη μορφή δανεισμού ως το καλοκαίρι.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.