Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μεντιλίμπαρ: «Φαντάζομαι ότι όταν πάω διακοπές θα καταλάβω τι κάναμε»

Μεντιλίμπαρ: «Φαντάζομαι ότι όταν πάω διακοπές θα καταλάβω τι κάναμε»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/6/2023 03:48
Ο προπονητής της Σεβίλλης, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει ότι κατέκτησε το Γιουρόπα Λιγκ, ενώ αποκάλυψε πως ο Μοντιέλ θα ήταν ο 5ος εκτελεστής αλλά η σειρά άλλαξε μετά τα χαμένα πέναλτι της Ρόμα.

Η Σεβίλλη κατέκτησε το Γιουρόπα Λιγκ νικώντας την Ρόμα στα πέναλτι και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εμφανίστηκε πανευτυχής στη συνέντευξη Τύπου, μην μπορώντας να πιστέψει στο επίτευγμα της ομάδας του:

«Δεν ξέρω αν το πιστεύω ακόμα, αλλά έτσι είναι. Πήραμε το τρόπαιο, μας έδωσαν το μετάλλιο και φαίνεται ότι κερδίσαμε, σωστά; Φαντάζομαι ότι όταν κάνω διακοπές θα καταλάβω τι κάναμε», δήλωσε ο 62χρονος, ο οποίος κλήθηκε να αντικαταστήσει τον Χόρχε Σαμπάολι στα τέλη Μαρτίου και κατέκτησε τον πρώτο μεγάλο τίτλο στην καριέρα του.

Για το παιχνίδι: «Ξεκινήσαμε άσχημα, χωρίς να ψάχνουμε χώρο, χωρίς να κάνουμε σέντρες, έπαιξαν άνετα γιατί ήταν πάντα κοντά. Και στο δεύτερο ημίχρονο αλλάξαμε, ήμασταν πιο επιθετικοί, κάναμε περισσότερες σέντρες, πατήσαμε περισσότερο στην περιοχή και ούτω καθεξής. Ήρθε η ισοπαλία. Σχεδόν τίποτα δεν παίχτηκε στην παράταση, η μπάλα ήταν ακίνητη όλη την ώρα, ένας τραυματισμός, μια αλλαγή... Όμως τα καταφέραμε στα πέναλτι και πήραμε το έπαθλο».

Για τη σειρά στα πέναλτι: «Ο Μοντιέλ ήταν πέμπτος στην αρχή, αλλά μετά άλλαξαν μεταξύ τους. Η σειρά άλλαξε μετά από ένα σημείο».

Για το μέλλον του στην ομάδα: «Ας δούμε τι θα συμβεί, θα πρέπει να απολαύσουμε αυτή τη στιγμή, από τώρα μέχρι το παιχνίδι της Ρεάλ στη Σεβίλλη με όλους τους Σεβιγίστα, και μετά φαντάζομαι ότι θα μιλήσουμε για κάτι. Ναι, είμαι πολύ άνετα εδώ, το έλεγα πάντα. Τα παιδιά έπιασαν γρήγορα αυτό που ζήτησα. Είναι μια καλή ομάδα. Θα ήταν τρελό να μη θέλω να συνεχίσω».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.