Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ρίβερ Πλέιτ: Νεκρός οπαδός της που έπεσε από το πάνω διάζωμα  εν ώρα αγώνα! (video)

Ρίβερ Πλέιτ: Νεκρός οπαδός της που έπεσε από το πάνω διάζωμα εν ώρα αγώνα! (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/6/2023 01:06
Ένας φίλαθλος της Ρίβερ Πλέιτ έχασε με τραγικό τρόπο τη ζωή του πέφτοντας από το πάνω διάζωμα στην κάτω εξέδρα κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης κόντρα στη Ντεφένσα Ι Χουστίσια. Διακόπηκε οριστικά το παιχνίδι.

Σοκαριστική είδηση από την Αργεντινή καθώς φίλος της Ρίβερ Πλέιτ έχασε τραγικά τη ζωή του στον αγώνα με την Ντεφένσα Ι Χουστίσια πέφτοντας από το υψηλότερο διάζωμα στην κάτω εξέδρα του «Μονουμεντάλ».

Οι γιατροί του γηπέδου έσπευσαν να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες, ωστόσο η πτώση 16 μέτρων του προκάλεσε τραύμα στο κεφάλι και πέθανε ακαριαία.

Όπως ενημέρωσε η αστυνομία ο άτυχος φίλαθλος λέγονταν Πάμπλο Μαρσέλο Σεράνο και ήταν 53 ετών. Πήγε στο γήπεδο με μια παρέα φίλων που την ώρα του μοιραίου συμβάντος ήταν μακριά του και αφού τον αναζήτησαν πολλές φορές και προσπάθησαν να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά μαζί του, κατέληξαν ότι ήταν αυτός.

Το τραγικό συμβάν συνέβη στο 14ο λεπτό, ο αγώνας διακόπηκε προσωρινά και όταν έγινε γνωστός ο θάνατος του οπαδού, το ματς διακόπηκε οριστικά στο 25ο λεπτό με τον διαιτητή να καλεί τους δύο αρχηγούς ώστε να τους ενημερώσει για την τραγική είδηση.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωση της η Ρίβερ Πλέιτ, διαπιστώθηκε ότι δεν υπήρξε παρέμβαση τρίτων στο σημείο της πτώσης, ούτε υπήρξε κάποια πράξη βίας γύρω του. Παράλληλα τονίζει ότι η εξέδρα που βρίσκονταν ο φίλαθλος είχε 90% πληρότητα.

Οι υπηρεσίες ασφαλείας και η Εξειδικευμένη Δημοσιονομική Μονάδα για Ογκώδεις Εκδηλώσεις, με επικεφαλής τον Δρ. Σέλσα Ραμίρεζ, ενεργούν και διεξάγουν τις σχετικές έρευνες για το αν υπήρξαν παραπάνω φίλαθλοι στην εξέδρα από το επιτρεπτό όριο. Παράλληλα με οδηγία του εισαγγελέα, το μέρος έκλεισε για 24 ώρες για τη συγκέντρωση στοιχείων.

Photo Credit: OPEN




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.