Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τέλος ο Αζάρ από την Ρεάλ – «Σκέφτεται την απόσυρση από το ποδόσφαιρο»

Τέλος ο Αζάρ από την Ρεάλ – «Σκέφτεται την απόσυρση από το ποδόσφαιρο»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/6/2023 01:33
Παρελθόν από την Ρεάλ Μαδρίτης αποτελεί ο Εντέν Αζάρ, με τις δύο πλευρές να έρχονται σε συμφωνία για τη λύση της συνεργασίας τους ένα χρόνο πριν τη λήξη του συμβολαίου του Βέλγου εξτρέμ. «Σκέφτεται την απόσυρση» αναφέρουν τα δημοσιεύματα.

Ελεύθερος από την Ρεάλ Μαδρίτης έμεινε ο Εντέν Αζάρ. Οι δύο πλευρές κατάφεραν να έρθουν σε συμφωνία για την λύση κοινεί συναινέσει λύση της συνεργασίας τους και ο Βέλγος εξτρέμ αποτέλεσε παρελθόν από τη «βασίλισσα» ένα χρόνο πριν τη λήξη του συμβολαίου του. Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο ποδοσφαιριστής θα λάβει ως αποζημείωση το 50% του συμβολαίου του για τη σεζόν 2023-24, ήτοι περίπου 7 εκατ. ευρώ.

Ο 32χρονος υπέγραψε στην Ρεάλ τον Ιούνιο του 2019 φεύγοντας ως θρύλος από την Τσέλσι, σε μία μεταγραφή που φέρεται ότι κόστισε πάνω από 100 εκατ. ευρώ στην «βασίλισσα». Σ' αυτήν την τετραετία ο Αζάρ πανηγύρισε όλους τους διαθέσιμους τίτλους, κατακτώντας συνολικά οκτώ τρόπαια, μεταξύ αυτών δύο πρωταθλήματα Ισπανίας και ένα Τσάμπιονς Λιγκ, ωστόσο είχε πολύ μικρή συνεισφορά στην ομάδα, καταγράφοντας μόλις 76 συμμετοχές (7 γκολ, 12 ασίστ).

Τραυματισμοί, έλλειψη φόρμας, περιττά κιλά, μεγάλος ανταγωνισμός και οι κακές σχέσεις με τον Κάρλο Αντσελότι δεν επέτρεψαν στον Αζάρ να βρει ρόλο στην Ρεάλ και είναι αξιοσημείωτο πως δεν κατάφερε να αγωνιστεί ούτε σ' ένα «ελ κλάσικο».

Όπως σημειώνει το βελγικό HLN, ο 32χρονος που είχε ετήσιο μισθό 15 εκατ. ευρώ, γίνονταν πλουσιότερος κατά 16,060 ευρώ κάθε λεπτό που αγωνίζονταν στην Ρεάλ! Τη φετινή σεζόν, με μόλις 392 λεπτά συμμετοχής, η αναλογία εκτοξεύεται σε 70.000 ευρώ ανά λεπτό!

Μένει να φανεί ποιος θα είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του Αζάρ, με δημοσιεύματα πάντως να υποστηρίζουν ότι ο ποδοσφαιριστής σκέφτεται ακόμα και να «κρεμάσει» τα παπούτσια του.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.