Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ακλόνητος ο Αλέγκρι στη Γιουβέντους

Ακλόνητος ο Αλέγκρι στη Γιουβέντους

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
7/6/2023 19:30
Στο «τιμόνι» της Γιουβέντους θα συνεχίσει ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι ο οποίος έχει συμβόλαιο με τη «Γηραιά Κυρία» και δεν υπάρχει πρόθεση να απεμπλακεί.

Ο 55χρονος τεχνικός βρισκόταν στην πόρτα της εξόδου τον περασμένο Νοέμβριο όταν οι «μπιανκονέρι» έμειναν εκτός συνέχειας στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ τερματίζοντας πίσω από την Μπενφίκα και την Παρί Σεν Ζερμέν.

Τότε σύμφωνα με τα δημοσιεύματα εκείνης της εποχής ο λόγος που παρέμεινε στη θέση του ήταν η μεγάλη αποζημίωση που προβλεπόταν στο συμβόλαιό του. Αυτό εκπνέει μάλιστα το 2025 όμως πλέον μετά τα όσα έχουν συμβεί -με την αφαίρεση βαθμών και το γενικότερο «βαρύ» κλίμα-, ο Αλέγκρι θεωρείται ακλόνητος.

Μάλιστα αυτή είναι η δεύτερή του θητεία στη Γιούβε την οποία καθοδηγούσε κι από το 2014 έως το 2019.

Χαρακτηριστικά ήταν και τα λόγια του εκτελεστικού διευθυντή Μαουρίτσιο Σκαναβίνο για το θέμα στο Sky Sports:

Ο Αλέγκρι δεν αμφισβητήθηκε ποτέ. Έχουμε μια συνολική συζήτηση μαζί του για όλα τα μελλοντικά σενάρια, από την αγορά, το αθλητικό κομμάτι μέχρι την οικονομική εικόνα του συλλόγου. Πάντα είχαμε καθημερινές συναντήσεις και επαφές.

Αυτούς τους μήνες που περάσαμε μαζί αυτή την καταιγίδα, η σχέση μας εδραιώθηκε πολύ γρήγορα. Υπήρξαν στιγμές συζήτησης, ακόμη και έντονες σε ορισμένες περιπτώσεις, αλλά με αυτοκριτική και εποικοδομητική κριτική, πάντα με την επιθυμία να κάνουμε το καλύτερο για παίκτες.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.