Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρόεδρος Φιορεντίνα: «Ζώα οι οπαδοί της Γουέστ Χαμ»

Πρόεδρος Φιορεντίνα: «Ζώα οι οπαδοί της Γουέστ Χαμ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/6/2023 17:35
Έξαλλος με τους οπαδούς της Γουέστ Χαμ ήταν ο πρόεδρος της Φιορεντίνα, Ρόκο Κομίσο μετά το φινάλε του χθεσινού τελικού του Κόνφερενς Λιγκ, με τον ισχυρό άνδρα των «βιόλα» να χαρακτήρισε ζώα τους οπαδούς των Λονδρέζων.

Η Φιορεντίνα ηττήθηκε με 2-1 από την Γουέστ Χαμ στον τελικό του Κόνφερενς Λιγκ, με την ιταλική ομάδα να «βράζει» για τη συμπεριφορά των Άγγλων οπαδών και τη φάση του πρώτου μέρους όπου πλαστικά ποτήρια έπεσαν στο κεφάλι του Μπιράγκι με αποτέλεσμα να του δημιουργήσουν πληγή και να χρειαστεί να κάνει οχτώ ράμματα.

Ο πρόεδρος των «βιόλα», Ρόκο Κομίσο δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του, τονίζοντας μάλιστα πως μίλησε με τον πρόεδρο της Πρέμιερ Λιγκ όπου και του μετέφερε πως οι οπαδοί της Γουέστ Χαμ είναι όλοι «ζώα»:

«Περίμενα νίκη, αλλά υπήρξαν κάποιες περιπτώσεις στον αγωνιστικό χώρο όπου ο διαιτητής έπρεπε να τα πάει καλύτερα. Ο Γιόβιτς με σπασμένη μύτη, ο άλλος είναι ο Μπιράγκι. Μίλησα με τον πρόεδρο της Πρέμιερ Λιγκ και του είπα ότι είναι όλοι «ζώα» εκεί για τον τρόπο που συμπεριφέρθηκαν στους παίκτες μας», δήλωσε στο TuttomercatoWeb.

Η ανακοίνωση της Φιορεντίνα:

«Η Φιορεντίνα καταδικάζει σθεναρά αυτό που συνέβη στον αρχηγό της, Κριστιάνο Μπιράγκι, κατά τη διάρκεια του τελικού της Conference League μεταξύ Φιορεντίνα και Γουέστ Χαμ χθες το βράδυ», ανέφερε μια δήλωση.

«Ο Μπιράγκι χτυπήθηκε στο κεφάλι από ένα αντικείμενο που πετάχτηκε από την κερκίδα που φιλοξενούσε τους οπαδούς της Γουέστ Χαμ στο 33ο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου, ενώ ήταν έτοιμος να εκτελέσει ένα κόρνερ.

Αυτή η απαράδεκτη συμπεριφορά προφανώς επηρέασε την απόδοση του ποδοσφαιριστή και των συμπαικτών του, οι οποίοι είχαν αποσπάσει την προσοχή τους από τα ποδοσφαιρικά θέματα λόγω των απειλών για την ασφάλειά τους.

Ο αρχηγός της Viola, παρόλο που υπέστη μια βαθιά πληγή στο κεφάλι του που απαιτούσε οκτώ ράμματα, συνέχισε να παίζει. Ο Μπιράγκι επέδειξε τις αξίες της δικαιοσύνης, της ακεραιότητας και του αθλητισμού που πρέπει να είναι το σημείο αναφοράς για όλο το ποδόσφαιρο και ότι η Φιορεντίνα επιδιώκει να είναι πρωταθλήτρια με όλη της τη δύναμη.

Ο σύλλογος είναι βέβαιος ότι η UEFA θα αξιολογήσει διεξοδικά το περιστατικό και θα τιμωρήσει δεόντως τους υπεύθυνους για αυτήν την πράξη, δίνοντας την κατάλληλη απάντηση και δίνοντας το παράδειγμα ώστε να μην επαναληφθούν ποτέ τέτοιες καταστάσεις
».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.