Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ντάλιτς για την πρόκριση της Κροατίας: «Έχουμε ασημένιο και χάλκινο, τώρα πάμε για το χρυσό!»

Ντάλιτς για την πρόκριση της Κροατίας: «Έχουμε ασημένιο και χάλκινο, τώρα πάμε για το χρυσό!»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/6/2023 02:49
Πανευτυχής για την πρόκριση της Κροατίας στον τελικό του Nations League ήταν ο τεχνικός της Ζλάτκο Ντάλιτς ο οποίος δε θέλησε να διαλέξει αντίπαλο ανάμεσα σε Ιταλία και Ισπανία και τόνισε πως στόχος της ομάδας είναι το χρυσό μετάλλιο ώστε να ολοκληρωθεί η συλλογή μετά το ασημένιο και το χάλκινο στα δύο τελευταία Μουντιάλ.

Ως μια από τις μεγαλύτερες νίκες στην ιστορία της Κροατίας χαρακτήρισε ο Ζλάτκο Ντάλιτς αυτή επί της Ολλανδίας στο Ρότερνταμ (4-2 παρ.) για τα ημιτελικά του Nations League.

Συγκεκριμένα ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Κροατίας μίλησε μετά το παιχνίδι:

Για την πρόκριση στον τελικό: «Συγχαρητήρια στα παιδιά για αυτόν τον σπουδαίο αγώνα. Έδειξαν πώς να παίζουν και να παλεύουν για την Κροατία. Είναι μια νίκη για τον κροατικό λαό. Κερδίσαμε την Ολλανδία μπροστά στους φιλάθλους της, βγάζω το καπέλο σε όλους. Η Κροατία έχει ένα ακόμη μετάλλιο. Είναι απίστευτο, εξωπραγματικό, αλλά το αξίζει. Είναι ο αγώνας και η αφοσίωση των παικτών. Τίποτα δεν τους ενόχλησε. Ξέρουν για τι παίζουν. Πάνω από όλα η Κροατία. Τα αντέχεις όλα για την Κροατία».

Για το ότι η Κροατία επέστρεψε δις στο ματς: «Αυτή είναι μια από τις μεγαλύτερες νίκες μας. Να κερδίσεις με 4-2 στο γήπεδο της. Χάναμε, ισοφαριστήκαμε στο 96ο λεπτό. Σίγουρα αυτή είναι μια νίκη που θα μείνει στην ιστορία».

Για το τι είπε στους παίκτες μετά το γκολ στο 96ο λεπτό: «Δεν τα παρατάμε, δεν πέφτουμε. Έχουμε αυτό που κάποιοι μπορεί να μην έχουν. Ήταν δύσκολο, δεχθήκαμε γκολ. Βάλαμε νέο στόπερ, ψηλό στα δεξιά, αλλά δεν τα καταφέραμε. Δεχτήκαμε γκολ στο 96', αλλά τα αντέξαμε όλα».

Για τον αντίπαλο στον τελικό: «Δεν έχω καμία επιθυμία. Πρέπει να ξεκουραστούμε, να προετοιμαστούμε. Δεν έχει σημασία ποιος έρχεται σε εμάς, ας πάμε να πάρουμε αυτό το χρυσό. Έχουμε χάλκινο και ασημένιο μετάλλιο, πάμε για το χρυσό για να τελειώσουμε αυτήν την ιστορία».

Για την συμμετοχή του Ιβάνουσετς και το ρόλο φουλ-μπακ του Πέρισιτς: «Είναι ζωντανός με την μπάλα, ο Ιβάνουσετς και ο Πάσαλιτς θα έπρεπε να δημιουργούσαν χώρο για τους Πέρισιτς και Γιουράνοβιτς. Κάναμε πολλά καλά πράγματα στα πλάγια. Βοήθησαν στη φάση της άμυνας. Μας ξεπέρασαν αριθμητικά στο πρώτο γκολ, αλλά αργότερα όλα ήταν καλά. Ήμασταν καλύτεροι στο δεύτερο ημίχρονο. Σήμερα είπα στη συνάντηση ότι αν επαναλάβουν αυτό που έκαναν στις τελευταίες οκτώ προπονήσεις, όλα θα είναι καλά. Αυτό μου φαίνεται σαν την αρχή της σεζόν, όχι το τέλος».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.