Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ισπανίας: Στα προημιτελικά Μπιλμπάο και Εσπανιόλ

Κύπελλο Ισπανίας: Στα προημιτελικά Μπιλμπάο και Εσπανιόλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/1/2014 23:22
Το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ισπανίας πήρε η Μπιλμπάο, καθώς η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε παρότι είχε χάσει με 1-0 στο πρώτο παιχνίδι με τη Μπέτις, κέρδισε τους Ανδαλουσιανούς με 2-0 στον επαναληπτικό του «Σαν Μαμές» και προκρίθηκε στον επόμενο γύρο, εκεί όπου θα συναντήσει την Ατλέτικο! Επική πρόκριση για Εσπανιόλ.

Ακόμα μια ανατροπή πραγματοποίησε η Μπιλμπάο, η οποία είχε χάσει με 1-0 στην έδρα Μπέτις, ωστόσο κατάφερε να επικρατήσει με 2-0 των Ανδαλουσιανών στον επαναληπτικό του «Σαν Μαμές» και να «σφραγίσει» το εισιτήριο για τα προημιτελικά.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους Βάσκους ήταν ο Μικελ Ρίκο ο οποίος πέτυχε και τα δύο τέρματα της αναμέτρησης (23’, 67’), χαρίζοντας έτσι την πρόκριση στην ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε για τους «8» του Κυπέλλου, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει σε διπλά παιχνίδια την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Επική πρόκριση για Εσπανιόλ


Κύπελλο Ισπανίας: Στα προημιτελικά Μπιλμπάο και Εσπανιόλ
Στο άλλο παιχνίδι, η Εσπανιόλ με δύο γκολ στο 84’ και στο 86’ επικράτησε με 4-2 της Αλκορκόν και πήρε αυτή την πρόκριση για τα προημιτελικά!

Τρομερό παιχνίδι στη Βαρκελώνη, καθώς παρόλο που η Αλκορκόν έδειχνε πως θα κάνει την έκπληξη και θα απέκλειε την Εσπανιόλ, οι Καταλανοί ανέτρεψαν την κατάσταση στο φινάλε και πήραν την πρόκριση χάρη στο τελικό 4-2.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν κερδίσει στο πρώτο παιχνίδι με 1-0 και πήραν προβάδισμα μόλις στο 4ο λεπτό με τον Πλάνο. Οι γηπεδούχοι γύρισαν γρήγορα το σκορ με τους Σιμάο (9’) και Σέρχιο Γκαρσία (23’ πεν.) και ήθελαν ακόμα ένα γκολ για να πάρουν προβάδισμα πρόκρισης.

Ωστόσο το γκολ του Χαβίτο της Αλκορκόν στο 80’ ισοφάρισε το παιχνίδι σε 2-2 και όλα έδειχναν πως η Αλκορκόν θα έπαιρνε το εισιτήριο για την επόμενη φάση!

Η Εσπανιόλ ήθελε δύο γκολ στα τελευταία δέκα λεπτά για να πάρει την πρόκριση. Και τα πέτυχε, με τους Αλβάρεζ (84’) και Πίτσι (86’) να διαμορφώνουν το τελικό 4-2, στέλνοντας την ομάδα τους στους «8», εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την Ρεάλ.

Τα αποτελέσματα των ρεβάνς των «16»:


Τρίτη

Αλμερία - Σανταντέρ 0-2 [1-1]

Ατλέτικο - Βαλένθια 2-0 [1-1]

Τετάρτη

Εσπανιόλ - Αλκορκόν 4-2 [0-1]

Μπιλμπάο - Μπέτις 2-0 [0-1]

Λεβάντε - Ράγιο Βαγιεκάνο [0-0] (22:30)

Οσασούνα - Ρεάλ [0-2]

Πέμπτη

Βιγιαρεάλ - Σοσιεδάθ [0-0] (21:00)

Χετάφε - Μπαρτσελόνα [0-4] (23:00)

Τα ζευγάρια στους «8»:

Ράγιο Βαγιεκάνο/Λεβάντε – Μπαρτσελόνα/Χετάφε

Σοσιεδάθ/Βιγιαρεάλ – Σανταντέρ

Εσπανιόλ – Ρεάλ/Οσασούνα

Ατλέτικο – Μπιλμπάο

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.