Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ρονάλντο: «Δεν κυνηγάω εγώ τα ρεκόρ, εκείνα με κυνηγούν»

Ρονάλντο: «Δεν κυνηγάω εγώ τα ρεκόρ, εκείνα με κυνηγούν»

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
20/6/2023 16:56
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα φτάσει τις 200 συμμετοχές με την Εθνική Πορτογαλίας και σχολίασε το νέο εκπληκτικό του επίτευγμα.

Ο «CR7» θα γράψει ιστορία στον αγώνα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας του κόντρα στην Ισλανδία για τα προκριματικά του Euro 2024.

Πρόκειται για ακόμα ένα ασύλληπτο ρεκόρ στη σπουδαία καριέρα του Πορτογάλου σούπερ σταρ ο οποίος φαίνεται ότι... τρέφεται από τέτοια κατορθώματα.

Χαρακτηριστικά ήταν τα λόγια του:

Προφανώς αλλάζουμε, αρχίζουμε να αντιλαμβανόμαστε το παιχνίδι με διαφορετικό τρόπο. Οι πρώτες μας στιγμές είναι πάντα αθωότητας, ψευδαίσθησης, ανακάλυψης. Στην περίπτωσή μου έτσι ήταν στην αρχή, αλλά τώρα υπάρχουν πιο σημαντικοί παράγοντες. Προσπαθούμε να γίνουμε παράδειγμα. Δεν μπορώ να είμαι ο ίδιος που ήμουν όταν ήμουν 20. Θέλω να συνεχίσω γιατί νιώθω ότι έχω πολλά να δώσω. Το μέλλον μόνο ο Θεός το ξέρει. Θέλω να συνεχίσω.

Για τις 200 συμμετοχές:

«Είναι δύσκολο να αναφέρω μόνο ένα παιχνίδι, νομίζω ότι υπήρξαν τόσες όμορφες στιγμές που έζησα. Δεν μπορώ να αναφέρω μία. Είναι πάντα το πιο εύκολο, όταν κερδίζεις, τους τελικούς, το Euro, το Nations League. Αλλά υπάρχουν πολλές καλές στιγμές, πολλές νίκες, γι' αυτό προτιμώ να πω ότι το πιο σημαντικό παιχνίδι είναι το επόμενο παιχνίδι. Είμαι ο πρώτος που φτάνω τους 200 αγώνες, είμαι πολύ περήφανος γι' αυτό, είναι κάτι που δεν το είχα σκεφτεί ποτέ.

Σημαίνει πολλά. Από την πρώτη μέρα που ήμουν διεθνής, ήταν πάντα όνειρο να παίξω για την εθνική ομάδα. Θέλω να συνεχίσω να παίζω, να κάνω ευτυχισμένη την οικογένειά μου, τους φίλους και τους Πορτογάλους. Ήταν ένα μακρύ ταξίδι, αλλά δεν θα τελειώσει σύντομα, ελπίζω. Είθε κερδίσει η Πορτογαλία αύριο, με ή χωρίς τους στόχους μου. Είτε η Πορτογαλία ακολουθήσει την πορεία της προς το Euro.

Τι μένει να νικήσω; (σ.σ. γέλια) Δεν έχω ιδέα. Ξέρω ότι υπάρχουν ρεκόρ που κρατάω. Έχω πολλά άλλα, αλλά όπως λέω, το λέω ειλικρινά, δεν κυνηγάω τα ρεκόρ, αυτά με κυνηγούν. Είμαι χαρούμενος, είναι επίσης το κίνητρό μου για να συνεχίσω στο υψηλότερο επίπεδο στην εθνική ομάδα. Ήταν κάτι που δεν σκέφτηκα ποτέ να πετύχω. Και συνεχίζω να σπάω ρεκόρ. Ευτυχισμένος και έχω τη φιλοδοξία να γράψω ιστορία στην Πορτογαλία. Ελπίζω ότι μπορούμε να κερδίσουμε περισσότερους τίτλους».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.