Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Euro U21: Απόφαση-σκάνδαλο στο Γαλλία - Ιταλία, δεν μέτρησε γκολ ισοφάρισης των «ατζούρι» ενώ η μπάλα είχε περάσει τη γραμμή! (vid)

Euro U21: Απόφαση-σκάνδαλο στο Γαλλία - Ιταλία, δεν μέτρησε γκολ ισοφάρισης των «ατζούρι» ενώ η μπάλα είχε περάσει τη γραμμή! (vid)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/6/2023 01:24
Έξαλλοι είναι στην Ιταλία για το γκολ που δεν μέτρησε στις καθυστερήσεις του αγώνα κόντρα στην Γαλλία για το Euro U21, αφού η μπάλα στην κεφαλιά του Μπελανόβα φάνηκε να περνάει ολόκληρη τη γραμμή. Το γκολ δε μέτρησε ποτέ και η Γαλλία πήρε τη νίκη με 2-1 για την πρεμιέρα του τουρνουά.

Απίστευτη φάση στις καθυστερήσεις του αγώνα της Ιταλίας με την Γαλλία για το Euro U21, με τους Ιταλούς να σκοράρουν για το 2-2 στο 90+2’ μόνο που το γκολ δε μέτρησε ποτέ παρότι η μπάλα πέρασε ολόκληρη τη γραμμή.

Στο 90+1΄και με τους Γάλλους να προηγούνται με 2-1 στο σκορ, ο Μπελανόβα πήρε την κεφαλιά με τη μπάλα να περνάει ξεκάθαρα ολόκληρη τη γραμμή πριν απομακρυνθεί από τον Λουκέμπα. Ωστόσο το γκολ δεν μέτρησε ποτέ αφού τόσο ο διαιτητής όσο και ο βοηθός θεώρησαν πως ο Γάλλος αμυντικός πρόλαβε να διώξει έγκαιρα και οι «τρικολόρ» πήραν τη νίκη με 2-1.

Είναι αξιοσημείωτο πως η φάση των ομίλων του Euro U21 διεξάγεται χωρίς VAR και τεχνολογία γραμμής. Μάλιστα οι Ιταλοί διαμαρτύρονται για πέναλτι που δεν τους δόθηκε στο 1-1 για χέρι του Καλούλου αλλά και για επιθετικό φάουλ του Μπουιρί στη φάση του 2-1.

Δείτε τη φάση του γκολ που δε μέτρησε:




Τα στιγμιότυπα του αγώνα:



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.