Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τικίνιο: Έκρινε το ντέρμπι κορυφής στην Βραζιλία και κάνει την Μποταφόγκο να ονειρεύεται πρωτάθλημα μετά από 28 χρόνια! (vid)

Τικίνιο: Έκρινε το ντέρμπι κορυφής στην Βραζιλία και κάνει την Μποταφόγκο να ονειρεύεται πρωτάθλημα μετά από 28 χρόνια! (vid)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/6/2023 00:45
Η Μποταφόγκο με το 10o γκολ του Τικίνο νίκησε με 1-0 την Παλμέιρας εκτός έδρας και ξέφυγε με +7 στην κορυφή του βραζιλιάνικού πρωταθλήματος. Χαμένο πέναλτι είχαν οι γηπεδούχοι που έπεσαν στην 3η θέση.

Σε εκπληκτική κατάσταση είναι ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού, Τικίνιο ο οποίος είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής στην πορεία της Μποταφόγκο προς το πρωτάθλημα. Ο Βραζιλιάνος φορ σκόραρε για τρίτο σερί ματς και οδήγησε την Φόγκο του σε τεράστιο «διπλό» (1-0) στο ντέρμπι κορυφής με την Παλμέιρας εκτός έδρας, που είχε ως αποτέλεσμα αυτή να ξεφύγει με +7 στην κορυφή. Μένει να φανεί αν θα αντέξει ως το τέλος στην κούρσα του τίτλου και θα πανηγυρίσει το 3ο πρωτάθλημα της ιστορίας της και πρώτο μετά το 1995.

Ο 32χρονος επιθετικός άνοιξε το σκορ στο 28ο λεπτό και έφτασε τα 10 τέρματα σε 11 συμμετοχές στο βραζιλιάνικο πρωτάθλημα.

Η Παλμέιρας προσπάθησε να απαντήσει έχοντας χαμένο πέναλτι στο 81’ με τον Βέιγκα αλλά εν τέλει έμεινε στο μηδέν. Έτσι γνώρισε δεύτερη διαδοχική ήττα μέσα σε λίγες ημέρες και βρέθηκε στο -8 από την κορυφή αλλά και στο -1 από την Γκρέμιο, η οποία νωρίτερα διέλυσε με 5-1 την Κοριτίμπα.

Το γκολ του Τικίνο:



Τα στιγμιότυπα:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.