Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παναθηναϊκός: Άνετη νίκη και στο δεύτερο φιλικό με καλό πρόσωπο για ένα ημίχρονο (video)

Παναθηναϊκός: Άνετη νίκη και στο δεύτερο φιλικό με καλό πρόσωπο για ένα ημίχρονο (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/6/2023 21:40
Ο Παναθηναϊκός κέρδισε με 3-1 την σλοβένικη Ρογκάσκα στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας επί αυστριακού εδάφους έχοντας σκόρερ τους Ιωαννίδη, Μπερνάρντ και Μάγκνουσον.

Με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να μοιράζει το χρόνο παρατάσσοντας διαφορετική ενδεκάδα σε κάθε ημίχρονο, ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 3-1 της σλοβενικής Ρογκάσκα (νεοφώτιστη στην 1η Σλοβενίας) και έκανε το 2x2 στα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας στην Αυστρία.

Πως ξεκίνησε

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε το φιλικό με Λοντίγκιν κάτω από τα δοκάρια και τετράδα της άμυνας από αριστερά προς τα δεξιά με Χουάνκαρ, Σένκεφελντ, Φικάι και Βαγιαννίδη. Ρούμπεν, Κλεϊνχέισλερ και Μπερνάρντ η τριάδα στη μεσαία γραμμή, αριστερός εξτρέμ ο Βέρμπιτς, δεξιός ο Παλάσιος και στη κορυφή ο Ιωαννίδης.

Οι «πράσινοι» είχαν την απόλυτη υπεροχή στο πρώτο μέρος απέναντι σε μια αντίπαλο που έπαιξε αρκετά κλειστά. Στο πρώτο 20λεπτο το «τριφύλλι» δυσκολεύτηκε να βρει διαδρόμους προς την αντίπαλη εστία και είχε μόνο μία καλή στιγμή με σουτ του Κλέινχέισλερ το οποίο «έβγαλε» ο αντίπαλος γκολκίπερ.

Στην πρώτη ωραία κυκλοφορία μπάλας ήρθε και το 1-0, όταν στο 25’ ο Παλάσιος έβγαλε κάθετη για τον Βαγιαννίδη, εκείνος έκανε το γύρισμα στο ύψος του πέναλτι με τον Βέρμπιτς να αφήνει όμορφα για τον Ιωαννίδη, ο οποίος από κοντά άνοιξε το σκορ. Το 2-0 ήρθε στο 37’ με ωραίο σουτ του Μπερνάντ λίγο μέσα από την περιοχή. Στο αμέσως επόμενο λεπτό η ομάδα του Γιοβάνοβιτς «άγγιξε» και τρίτο γκολ με διαγώνιο σουτ του Παλάσιος όμως η μπάλα πέρασε λίγο άουτ. Το 2-0 ήταν το σκορ του ημιχρόνου, με τον Παναθηναϊκό να κινδυνεύει μονάχα σε μία φάση στο 30’ αλλά ο Σένκεφελντ με σωτήριο τάκλιν αποσόβησε το τετ-α-τετ που πήγαν να βγάλουν οι Σλοβένοι.Έδωσε χρόνο στους διεθνείς ο Γιοβάνοβιτς

Στο δεύτερο μέρος ο Γιοβάνοβιτς προχώρησε σε 11 αλλαγές δίνοντας χρόνο συμμετοχής και στους διεθνείς. Συγκεκριμένα ο Μπρινιόλι βρέθηκε κάτω από τα δοκάρια, ο Μλαντένοβιτς έπαιξε αριστερό μπακ, ο Κώτσιρας δεξί και κέντρο της άμυνας τοποθετήθηκαν οι Μάγκνουσον και Σιδεράς. Ζέκα, Τσόκαι, Τσέριν η τριάδα τον άξονα. Στο αριστερό φτερό ο Αϊτόρ, στο δεξί ο Μαντσίνι και σέντερ φορ ο Σπόραρ.

Η ομάδα δεν είχε τον ίδιο ρυθμό, παρόλα αυτά στο 63’ πέτυχε τρίτο τέρμα με απευθείας χτύπημα φάουλ του Μάγκνουσον. Στη συνέχεια ο αγώνας κυλούσε χωρίς κάτι ιδιαίτερο ώσπου στο 83' οι Σλοβένοι πέτυχαν το γκολ της τιμής με υπέροχο τελείωμα του Ζντούνιτς έξω από την περιοχή.

Στα αξιοσημείωτα το ανεπίσημο ντεμπούτο του Μλαντένοβιτς στο δεύτερο μέρος με τον νεοαποκτηθέντα άσο να άφησε καλές πρώτες εντυπώσεις όπως και η επιστροφή του Τσοκάι μετά το σοβαρό τραυματισμό του. Υποσχέσεις με την εικόνα του άφησε και ο νεαρός στόπερ Φικάι που συμμετέχει στην προετοιμασία.

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Λοντίγκιν (46’ Μπρινιόλι), Βαγιαννίδης (46’ Κώτσιρας), Σένκεφελντ (46’ Σιδεράς), Φικάι (46’ Μάγκνουσον), Χουάνκαρ (46’ Μλαντένοβιτς), Ρουμπέν (46’ Ζέκα, 80' Τρουιγιέ), Κλεϊνχέισλερ (46’ Τσόκαϊ), Παλάσιος (46’ Μαντσίνι), Μπερνάρ (46’ Τσέριν), Βέρμπιτς (46’ Αϊτόρ, 80' Καλοσκάμης), Ιωαννίδης (46’ Σπόραρ).




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.