Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Άρης: Φιλική ήττα από Μπότεφ Πλόβντιβ στην Βουλγαρία

Άρης: Φιλική ήττα από Μπότεφ Πλόβντιβ στην Βουλγαρία

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/7/2023 22:43
Ο Άρης ηττήθηκε με 1-0 από την Μπότεφ Πλόβντιβ στην Φιλιππούπολη σ’ ένα φιλικό παιχνίδι όπου έβγαλε φάσεις αλλά του έλειψε το γκολ ενώ αμυντικά εμφάνισε κενά.

Την ήττα με 1-0 από την Μπότεφ Πλόβντιβ στην Φιλιππούπολη γνώρισε ο Άρης στο πρώτο του φιλικό μετά τα δύο προπονητικού χαρακτήρα με την Μακάμπι Χάιφα. Ένα παιχνίδι όπου οι οπαδοί των δύο ομάδων απότισαν φόρο τιμής στον αδικοχαμένο Βούλγαρο οπαδό, Τόσκο Μποζατζίσκι.

Πως κατέβηκε

Ο Απόστολος Τερζής κατέβασε τους «κίτρινους» με 4-3-3 και συγκεκριμένα τον Κουέστα κάτω από τα δοκάρια και τετράδα της άμυνας τους Εμπακατά, Φαμπιάνο, Μπράμπετς και Ματαρίτα. Νταρίντα, Ρουπ και Πάβιτσιτς ήταν οι τρεις χαφ, Παγανίδης, Πάλμα στα δύο άκρα και ο Γκρέι στην κορυφή.

Προηγήθηκε νωρίς η Μπότεφ, δοκάρι ο ορεξάτος Πάλμα

Στο πρώτο ημίχρονο η Μπότεφ έδειξε πιο έτοιμη και πήρε το προβάδισμα στο 17’ με ωραία ενέργεια και τελείωμα του Σέκουλιτς. Λίγο νωρίτερα ο Άρης είχε διαμαρτυρηθεί πάντως για πέναλτι σε ανατροπή του Παγανίδη, αλλά το παιχνίδι συνεχίστηκε κανονικά.

Οι «κίτρινοι» ζορίστηκαν στο πρώτο ημίχρονο όσον αφορά την παραγωγή ευκαιριών και η πρώτη τους αξιόλογη φάση ήρθε στο 43’ με απευθείας χτύπημα κόρνερ του Πάλμα το οποίο βρήκε το δοκάρι του Χάνκιτς.

Κυριάρχησαν οι «κίτρινοι» αλλά δε βρήκαν το γκολ

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης μπήκε πιο δυναμικά και στο 47’ «άγγιξε» το 1-1 έχοντας διπλή ευκαιρία με σουτ των Οντουμπάτζο και Πάλμα. Το πρώτο αποκρούστηκε από τον Χάνκιτς ενώ το δεύτερο κόντραρε και βγήκε κόρνερ. Στο 49’ ο Οντυμπάτζο απείλησε με νέο σουτ στέλνοντας τη μπάλα άουτ, ενώ ίδια κατάληξη είχε το σουτ του Πάλμα στο 57’.

Ακολούθησαν αρκετές αλλαγές για τις δύο ομάδες οι οποίες έριξαν το ρυθμό. Ο Άρης απείλησε ξανά στο 67’ με σουτ του Χριστοδουλόπουλου το οποίο πέρασε λίγο άουτ αλλά στη συνέχεια έχασε τη συνοχή του, απόρροια των πολλών νέων προσώπων. Η τελευταία φάση του αγώνα άνηκε στους Βούλγαρους όταν στο 82' ο Στεπαναβίτσιους έφυγε πιθανότατα από θέση οφσάιντ και επιχείρησε σουτ στέλνοντας τη μπάλα στο δοκάρι. Το 1-0 έμεινε ως το φινάλε, με την ομάδα του Τερζή να γνωρίζει την ήττα αλλά τον Έλληνα τεχνικό να βγάζει χρήσιμα συμπεράσματα για την ομάδα εν όψει της συνέχειας.

Μπότεφ Πλόβντιβ (Γκέντσεφ): Χάνκιτς (Σμαρκάλεφ 78'), Μίνκοφ, Πούντσετς, Ραμπότοφ, Ακέρε (Τόνεφ 68'), Καραμπελιόφ, Ετό (Μπαροάν 78'), Ντουμούγια (Στεπαναβίτσιους 68'), Κολεφ, Ραμπέϊ, Σέκουλιτς (Μπαλτάνοφ 78').

Άρης (Τερζής): Κουέστα (Χουτεσιώτης 46'), Εμπακατά (Φατόρε 81'), Μπράμπετς, Φαμπιάνο (Αηδόνης 71'), Ματαρίτα (Φεράρι 59'), Νταρίντα, Πάβισιτς (Οντουμπάτζο 46'), Ρουπ (Τσέρα 62'), Παναγίδης, Πάλμα (Σαβέριο 71'), Γκρέι (Χριστοδουλόπουλος 62').
Άρης: Φιλική ήττα από Μπότεφ Πλόβντιβ στην Βουλγαρία
Πριν αρχίσει το φιλικό κατατέθηκαν στεφάνια και λουλούδια στη μνήμη του δολοφονημένου Τόσκο
Άρης: Φιλική ήττα από Μπότεφ Πλόβντιβ στην Βουλγαρία
Άρης: Φιλική ήττα από Μπότεφ Πλόβντιβ στην Βουλγαρία
Κατά την είσοδο των δύο ομάδων οι παίκτες φόρεσαν μπλουζάκια με τον Τόσκο και τον Άλκη Καμπανό

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.