Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παναθηναϊκός: Τρίτη νίκη στα φιλικά, άρεσε ο Τζούρισιτς (video)

Παναθηναϊκός: Τρίτη νίκη στα φιλικά, άρεσε ο Τζούρισιτς (video)

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
4/7/2023 21:15
Ο Παναθηναϊκός νίκησε με 2-0 την Πετρολούλ Πλοέστι στο τρίτο του φιλικό επί αυστριακού εδάφους, με τον Φίλιπ Τζούρισιτς να έχει μία πολύ καλή παρουσία στο ντεμπούτο του με τους «πράσινους».

Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός έδειξε αρκετά από τα καλά του στοιχεία οργανώνοντας πολύ καλά το παιχνίδι της ομάδας του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και συμμετέχοντας σε όλες τις καλές επιθετικές προσπάθειες του πρώτου μέρους.



Στο 15' έδωσε υπέροχη κάθετη πάσα στον Γερεμέγεφ, με τον Σουηδό στράικερ να σημαδεύει το δοκάρι και στη συνέχεια της ίδιας φάσης, το πλασέ του Σέρβου σταμάτησε ξανά στο δοκάρι της εστίας των Ρουμάνων.



Είναι χαρακτηριστικό ότι από τα πόδια του ξεκίνησε το πρώτο γκολ του «τριφυλλιού», καθώς με ωραίο τακουνάκι βρήκε τον Κώτσιρα εντός περιοχής και ο τελευταίος έκανε την πάσα στον Βέρμπιτς, με τον Σλοβένο εξτρέμ να κοντρολάρει υπέροχα και να πλασάρει για το 1-0 στο 23'.



Στην επανάληψη οι πολλές αλλαγές που έκανε ο κόουτς Γιοβάνοβιτς είχαν ως αναμενόμενο αποτέλεσμα να πέσει αισθητά ο ρυθμός, με τον Βαγιαννίδη στο 76' να πετυχαίνει ένα ωραίο τέρμα διαμορφώνοντας το τελικό 2-0.



Το επόμενο φιλικό του Παναθηναϊκού είναι προγραμματισμένο για αύριο (5/7, 19.00) με αντίπαλο την ΤΣΣΚΑ 1948 από τη Βουλγαρία.

Παναθηναϊκός: Μπρινιόλι (63’ Ξενόπουλος), Κώτσιρας (63’ Βαγιαννίδης), Σιδεράς (70’ Κάτρης) , Μάγκνουσον (63’ Φίκαϊ), Μλαντένοβιτς (63’ Χουάνκαρ), Τσόκαϊ (63’ Ζέκα), Τσέριν (45’ Τρουιγέ), Τζούρισιτς (46’ Φρόκου, 70’ Κλέινχεϊσλερ), Παλάσιος (63’ Καμπετσής), Γερεμέγεφ (70’ Μπιλάλ), Βέρμπιτς (63’ Καλοσκάμης).

Πετρολούλ Πλοέστι: Ζίμα, Ντούα (60’ Χάνκα), Παπ, Γκαρούτι, Τίκου, Ντιομάντε (80’ Κονσταντινέσκου), Τζέφερσεν, Μούσι (66’ Ραντουλέσκου), Τζάιρ, Γκρόζαφ (46’ Ταβάρες), Πέτροβιτς (84’ Ραντουκάν).


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.