Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

ΠΑΟΚ: Στο PAOK TV τα φιλικά της ομάδας στην Ολλανδία

ΠΑΟΚ: Στο PAOK TV τα φιλικά της ομάδας στην Ολλανδία

Συντάκτης: Agones team
Agones team
5/7/2023 00:06
Ο ΠΑΟΚ γνωστοποίησε ότι θα προβάλει όλα τα φιλικά προετοιμασίας στην Ολλανδία, αρχής γενομένης από το σημερινό με την Στεάουα (5/7, 19:30), ζωντανά κι εντελώς δωρεάν στο κανάλι της ομάδας στο Youtube σε Ελλάδα και Κύπρο.

Τέσσερις φιλικές αναμετρήσεις θα δώσει ο ΠΑΟΚ το διάστημα που θα παραμείνει στην Ολλανδία, για το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής του προετοιμασίας και όλες θα μεταδοθούν δωρεάν σε κάθε συσκευή τους από το PAOK TV μέσω Youtube.

Η αρχή γίνεται την Τετάρτη (5/7) με το πρώτο παιχνίδι κόντρα στην Στεάουα Βουκουρεστίου (19:30). Θα ακολουθήσουν τα παιχνίδια με την Γκόου Αχέντ Ιγκλς (8/7, 17:00), την Γκενκ (12/7, 19:00) και Βέστερλο στο Βέλγιο (16/7, 17:00).

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξασφάλισε τα δικαιώματα των φιλικών προετοιμασίας στην Ολλανδία και θα τα μεταδώσει ζωντανά κι εντελώς δωρεάν στο κανάλι της στο Youtube σε Ελλάδα και Κύπρο.

Η αρχή γίνεται την Τετάρτη (05.07) με τον ΠΑΟΚ να αντιμετωπίζει τη Στεάουα Βουκουρεστίου στις 19:30 (ώρα Ελλάδας), στο πρώτο φιλικό τεστ για τη σεζόν 2023-24. Οι φίλοι του Δικεφάλου σε Ελλάδα και Κύπρο με ένα κλικ μπορούν να απολαύσουν την αναμέτρηση εντελώς δωρεάν σε κάθε συσκευή τους από το PAOK TV μέσω Youtube.

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί σε περιγραφή του Αλέξη Σπυρόπουλου.»

Προετοιμασία για το πρώτο φιλικό τεστ

ΠΑΟΚ: Στο PAOK TV τα φιλικά της ομάδας στην Ολλανδία
Ιδιαίτερα απαιτητική ήταν η δεύτερη μέρα (4/7) στο Τέχελεν, με διπλή προπόνηση στο προπονητικό κέντρο που βρίσκεται δίπλα στο ξενοδοχείο της ομάδας.

Η πρωινή προπόνηση ξεκίνησε με ασκήσεις φυσικής κατάστασης με τους ποδοσφαιριστές να δουλεύουν σε διαδρόμους με σπριντ. Στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο Ράζβαν Λουτσέσκου δίνοντας οδηγίες μέσα από ένα τακτικό δίτερμα.

Το απόγευμα η προπόνηση θύμισε κάτι από παραμονή αγώνα, με την ομάδα να επικεντρώνεται στην κατοχή, την κυκλοφορία της μπάλας και τις στατικές φάσεις, με το επικείμενο φιλικό παιχνίδι κόντρα στη Στεάουα Βουκουρεστίου να είναι στο επίκεντρο.

Το περίγραμμα της Τρίτης έκλεισε με ένα οικογενειακό δίτερμα δουλεύοντας κυρίως στο τακτικό κομμάτι.

Οι Α.Ζίβκοβιτς και Κωσνταντέλιας έμειναν εκτός από κάποια κομμάτια των προπονήσεων, στα πλαίσια της ένταξης τους στους ρυθμούς του υπολοίπου γκρουπ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.