Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

ΑΕΚ: Πρόταση για Αλεξανδρόπουλο και «τσεκάρισμα» Μπαλντέ

ΑΕΚ: Πρόταση για Αλεξανδρόπουλο και «τσεκάρισμα» Μπαλντέ

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
14/7/2023 13:31
Έντονο ενδιαφέρον, που μεταφράζεται σε επίσημη πρόταση στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, φέρεται υπάρχει από την ΑΕΚ για τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο, την ώρα που γαλλικά δημοσιεύματα θέλουν την Ένωση να εξετάζει και τον Μαμά Μπαλντέ.

Η ΑΕΚ κατέθεσε πρόταση στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας για τον πρώην μέσο του Παναθηναϊκού, Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο, όπως αναφέρει η αθλητική εφημερίδα της Πορτογαλίας «A Bola», που προσθέτει πως η προοπτική των «κιτρινόμαυρων» αρέσει πολύ στον Έλληνα διεθνή μέσο που δεν υπολογίζεται από την ομάδα της Λισαβόνας, έχοντας μόλις έξι συμμετοχές την περασμένη σεζόν.

Ο Αλεξανδρόπουλος μετεγγράφηκε πέρυσι το καλοκαίρι στην ομάδα της Λισαβόνας από τον Παναθηναϊκό αντί τεσσάρων εκατ. ευρώ και στην ΑΕΚ εξετάζουν την περίπτωσή του. Συγκεκριμένα φέρονται να έχουν προσφέρει είτε 2,5 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του μεγαλύτερου μέρους των δικαιωμάτων του, είτε δανεισμό με οψιόν αγοράς στα 4 εκατ. ευρώ.

Από εκεί και πέρα, με τον Ροδόλφο Πιζάρο να είναι προ των πυλών, οι Γάλλοι εμπλέκουν την ΑΕΚ με έναν ακόμα επιθετικογενή παίκτη και συγκεκριμένα το Μαμά Μπαλντέ. Ο άσος της Τρουά, είναι 27 ετών και αγωνίζεται με την ίδια ευκολία τόσο ως εξτρέμ όσο και ως κεντρικός επιθετικός.

Σύμφωνα με το «Footmercato» υπάρχει ενδιαφέρον από πλευράς Ένωσης για τον παίκτη από τη Γουινέα-Μπισάου (με πορτογαλικό διαβατήριο), που δεσμεύεται πάντως με συμβόλαιο έως το 2025, αλλά δεν έχει γίνει ακόμα κάποια επίσημη κίνηση.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.