Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Εμπαπέ: Η Αλ Χιλάλ προσφέρει 1 δις για τον φέρει για ένα χρόνο στην Αραβία!

Εμπαπέ: Η Αλ Χιλάλ προσφέρει 1 δις για τον φέρει για ένα χρόνο στην Αραβία!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/7/2023 17:43
Η Αλ Χιλάλ υπέβαλε πρόταση ύψους 300 εκατ. ευρώ στην Παρί Σεν Ζερμέν για την απόκτηση του Κίλιαν Εμπαπέ αλλά και μονοετές συμβόλαιο 700 εκατ. ευρώ (!) στον Γάλλο αστέρα προκειμένου να παίξει για ένα χρόνο στην Σαουδική Αραβία και να υπογράψει στην Ρεάλ τον Ιούνιο του 2024! Σχεδόν 80.000 ευρώ την ώρα (!!) θα παίρνει ο 24χρονος αν δεχτεί την πρόταση.

Μία αδιανόητη πρόταση έκανε η Αλ Χιλάλ προκειμένου να κάνει δικό της τον Κίλιαν Εμπαπέ. Όπως αναφέρει ο έγκυρος Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η ομάδα της Σαουδικής Αραβίας κατέθεσε πρόταση ύψους 300 εκατ. ευρώ στην Παρί Σεν Ζερμέν για να αγοράσει τον Γάλλο επιθετικό.

Ο 24χρονος δε βρίσκεται στα πλάνα των Παριζιάνων από τη στιγμή που δεν ανανεώνει το συμβόλαιο του, κάτι που θα του επιτρέψει να υπογράψει ως ελεύθερος στην Ρεάλ Μαδρίτης το επόμενο καλοκαίρι. Ο διεθνής άσος «κόπηκε» μάλιστα από την αποστολή και κινδυνεύει να μείνει για ένα χρόνο στο… ψυγείο αν δεν υπογράψει άμεσα σε νέα ομάδα.

Τη λύση θέλει να δώσει η Αλ Χιλάλ της Σαουδικής Αραβίας η οποία πρόσφερε ηγεμονικό μονοετές συμβόλαιο στον Εμπαπέ ύψους 700 εκατ. ευρώ και τη δυνατότητα να υπογράψει στη Ρεάλ τον Ιούνιο του 2024!

Κάνοντας τις διαιρέσεις, ο Εμπαπέ θα αυξάνει τον τραπεζικό του λογαριασμό κατά 58.33 εκατ. ευρώ τον μήνα, κατά 13.3 εκατ. ευρώ την εβδομάδα, κατά 1.9 εκατ. ευρώ την ημέρα, κατά 1322 ευρώ το λεπτό και 22 ευρώ ανά δευτερόλεπτο.

Σύμφωνα πάντως με τον Ρομάνο, ο Εμπαπέ δεν έχει έρθει σε συζητήσεις ακόμα με τους Σαουδάραβες ενώ η L’ Equipe βάζει το κόλπο και την Μπαρτσελόνα.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.