Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γιοβάνοβιτς: «Από τα πιο σημαντικά ματς των τελευταίων ετών αυτό κόντρα στη Ντνίπρο»

Γιοβάνοβιτς: «Από τα πιο σημαντικά ματς των τελευταίων ετών αυτό κόντρα στη Ντνίπρο»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
24/7/2023 20:31
Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Ιβάν Γιοβάνοβιτς, χαρακτήρισε το αυριανό (25/7) πρώτο ματς με τη Ντνίπρο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, ως το σημαντικότερο των τελευταίων ετών.

O Σέρβος προπονητής απέφυγε να κάνει οποιαδήποτε πρόβλεψη, αφού όπως τόνισε πρόκειται για το πρώτο επίσημο ματς της σεζόν, ενώ προσέθεσε πως του αρέσουν τα «must win» παιχνίδια, αφού εξάλλου έχει δώσει πολλά με τον Παναθηναϊκό, με στόχο να επιστρέψει το «τριφύλλι» εκεί που ανήκει.

Όσα είπε ο Γιοβάνοβιτς στη συνέντευξη Τύπου:

Είχατε σκεφτεί ότι θα είστε με την ομάδα εδώ και πώς νιώθετε που ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στο επίπεδό του στα δικά σας χρόνια;
«Αν έλεγα πριν δύο χρόνια ότι θα ήμασταν εδώ, ίσως να ήταν υπερβολικό. Τότε μπορεί να μην το σκεφτόμουν καθόλου, αλλά αν δούμε τα πράγματα, ήταν μια φυσιολογική εξέλιξη και αισθάνομαι καλά, που παίζουμε σε αυτήν τη διοργάνωση. Μας κάνει όλους χαρούμενους».

Τι πρέπει να προσέξει περισσότερο ο Παναθηναϊκός στο αυριανό παιχνίδι και σε ποιον βαθμό είστε ικανοποιημένος από την προετοιμασία που έγινε;
«Δουλέψαμε πολύ αυτές τις έξι εβδομάδες και μέσα από τα φιλικά προετοιμαστήκαμε. Πολύ σημαντικό παιχνίδι, δύο καλές ομάδες. Δύσκολο να γίνει πρόβλεψη. Όλη μας η προσπάθεια ήταν να βρεθούμε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Η προετοιμασία με άφησε απόλυτα ικανοποιημένο, αλλά αύριο στο γήπεδο θα δούμε πόσα από από αυτά που κάναμε θα βγουν στον αγωνιστικό χορτάρι. Όταν δεν έχεις παιχνίδια, είναι δύσκολο να προβλέψεις. Είναι δύο παιχνίδια και πρέπει να εκμεταλλευτούμε τον χρόνο, που έχουμε μπροστά μας για να πετύχουμε τους στόχους μας».Το διάστημα αποχής του Παναθηναϊκού από το Champions League το θεωρείτε ως πνευματικό χάντικαπ;
«Είναι θέμα σε όλες τις ομάδες, η έλλειψη εμπειριών, δεν είναι ματς πρωταθλήματος. Πρέπει να γίνει ένα ξεκίνημα από κάπου, ώστε να επιστρέψουμε εκεί που πρέπει να είμαστε κάθε χρόνο ως Παναθηναϊκός».

Μπορεί ένα πρώτο παιχνίδι της σεζόν να είναι «ματς της χρονιάς»;
«Έχω παίξει 25 ''ματς της χρονιάς'' δύο χρόνια. Κάνω πλάκα, αλλά είναι και πραγματικότητα. Τόσα πολλά ματς ήταν must win. Είναι σημαντικό ματς, αλλά είναι και όμορφο. Είναι καλό όταν πρωταγωνιστείς, να έχεις αυτά τα παιχνίδια. Παλεύεις όλον τον χρόνο να βρεθείς εδώ. Όλοι ζουν για κάτι τέτοια παιχνίδια. Είναι ένα από τα παιχνίδια που μπορούμε να πούμε ότι είναι από τα πιο σημαντικά ματς των τελευταίων ετών».

Για την Ντνίπρο:
«Είναι λογικό να έχουμε δει την Ντνίπρο. Και στα ματς τα ευρωπαϊκά και στο πρωτάθλημα. Είδαμε ματς που έκαναν παντού. Προσπάθησε να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Είδαμε τα φιλικά, τους ξέρουμε καλά, όπως και εκείνοι ξέρουν εμάς. Είναι μια πολύ καλά οργανωμένη άμυνα, παίζει ποιοτικό ποδόσφαιρο και θα έχουν μεγάλο ενδιαφέρον αυτές οι αναμετρήσεις».

Πόσο ικανοποιημένος είστε από τους καινούργιους παίκτες, θα πάτε με αυτούς ή θα στηριχτείτε στον κορμό από πέρυσι;
«Κάναμε ποιοτικές προσθήκες, αλλά δεν έχουν όλοι τον ίδιο βαθμό ετοιμότητας. Καθημερινά, όμως και τα παιχνίδια και η ποιότητα επισπεύδουν την κατάσταση. Είμαστε μια καλή ομάδα, που με τον χρόνο θα γίνει και καλύτερη».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.