Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λουτσέσκου: «Γνωρίζω πολύ καλά πως υπάρχουν απαιτήσεις, αυτή τη φορά έχουμε περισσότερη αυτοπεποίθηση»

Λουτσέσκου: «Γνωρίζω πολύ καλά πως υπάρχουν απαιτήσεις, αυτή τη φορά έχουμε περισσότερη αυτοπεποίθηση»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
2/8/2023 20:09
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στάθηκε στην αυτοπεποίθηση που νιώθουν, αλλά πρέπει και να δείξουν οι παίκτες του ΠΑΟΚ στην αυριανή (3/8) ρεβάνς με τη Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ στο Ισραήλ για τον 2ο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ.

Ο τεχνικός του «Δικεφάλου του Βορρά» τόνισε ακόμα πως ξέρει καλά τις απαιτήσεις που υπάρχουν από τον σύλλογο της Θεσσαλονικείς και τους οπαδούς της ομάδας, ενώ σε ερώτηση για τον Ντόουγκλας Αουγκούστο ξεκαθάρισε πως ο Βραζιλιάνος έχει το μυαλό του μόνο στον ΠΑΟΚ.

Όσα δήλωσε ο προπονητής του ΠΑΟΚ στη συνέντευξη Τύπου:

Για το αν έχει ξεκάθαρη σκέψη για την ενδεκάδα: «Έχω δηλώσει ήδη μετά το τέλος του πρώτου παιχνιδιού, ότι έχω μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση γι' αυτήν την ομάδα. Έχουμε τις επιστροφές του Αουγκούστο, του Βιεϊρίνια, την ετοιμότητα του Σαμάτα, που μας δίνει περισσότερη αυτοπεποίθηση».

Για το τι εννοούσε με το ότι έχει πλέον μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για την ομάδα: «Γιατί να το αναλύσω ξανά; Ο τρόπος που ελέγξαμε το παιχνίδι ήταν ένα στοιχείο που ήταν πολύ διαφορετικό σε σχέση με τα παιχνίδια στην προετοιμασία. Γνωρίζω καλά πώς ο κόσμος στη Θεσσαλονίκη είναι απαιτητικός, γνωρίζω ότι το αποτέλεσμα έρχεται πρώτο.

Σε μια ευρύτερη διαδικασία βλέπουμε τα πράγματα διαφορετικά. Το ποδόσφαιρο του Ισραήλ εξελίσσεται, είναι δύσκολο αυτή την περίοδο να αντιμετωπίσει ομάδες από το Ισραήλ, το είδαμε με τον αποκλεισμό του Άρη και του Ολυμπιακού με ομάδες από το Ισραήλ στο παρελθόν. Το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα ήταν 0-0 και πρέπει να παρουσιαστούμε με την ίδια λογική και στο δεύτερο παιχνίδι»
.

Για την πνευματική ετοιμότητα των παικτών του: «Φυσιολογικά τη νίκη την φέρνουν οι έντεκα ποδοσφαιριστές που ξεκινούν, είναι σημαντικό να έχεις ποδοσφαιριστές που θα είναι καθοριστικοί. Νομίζω πως είναι απόλυτα σωστό να υπάρχουν ποδοσφαιριστές που κρίνουν τις καταστάσεις και έναν αγώνα. Ένα ανταγωνιστικό γκρουπ δεν θα πρέπει να έχει 11 αλλά 17-18 βασικούς ποδοσφαιριστές».

Για τον Ντούγκλας Αουγκούστο: «Έχει το μυαλό του στον ΠΑΟΚ στο 100%».

Για το sold out στο Teddy Stadium και το στυλ της Μπεϊτάρ: «Το ποδόσφαιρο παίζεται πάντα μπροστά σε φιλάθλους, είναι ένα χαρακτηριστικό στοιχείο της Μπεϊτάρ η άμυνα μέχρι τελικής πτώσεως, από την άλλη έχουμε την δική μας ποιότητα για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε και να δημιουργήσουμε τις ευκαιρίες μας. Το ποδόσφαιρο έχει αλλάξει αρκετά, δεν ξέρω αν είναι πιο εύκολο να αγωνίζεται πρώτα εκτός ή εντός έδρας».

Για το αν περιμένει την Μπεϊτάρ να προσεγγίσει διαφορετικά την ρεβάνς:«Εδώ υπάρχουν δύο κομμάτια που αφορούν την Μπεϊτάρ και τον ΠΑΟΚ. Η Μπεϊτάρ έχει ξεκάθαρη ταυτότητα όσον αφορά τον τρόπο του παιχνιδιού της. Εμείς είμαστε μια ομάδα που έχει παίξει σε δύσκολες έδρες, έχει το στυλ της και τον τρόπο να αντιμετωπίσει παιχνίδια, όπως αυτό με την Μπεϊτάρ. Τα παιχνίδια αυτά κρίνονται από αντιδράσεις, από στιγμές και σε τελική ανάλυση από την αυτοπεποίθηση που θα έχει η κάθε ομάδα».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.