Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Η Γκενκ στο δρόμο του Ολυμπιακού στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ

Η Γκενκ στο δρόμο του Ολυμπιακού στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
2/8/2023 23:15
Η Σερβέτ έκανε την έκπληξη στον 2ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ αποκλείοντας τη Γκενκ και στέλνοντάς την πάνω στον Ολυμπιακό.

Οι Ελβετοί που ήταν το μεγάλο αουτσάιντερ κατάφεραν μετά το 1-1 στην έδρα τους να αποκλείσουν τους Βέλγους, αγωνιζόμενοι μάλιστα με παίκτη λιγότερο από το 3ο λεπτό αφού ο Κριβέλι αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα για εγκληματικό μαρκάρισμα πάνω στον αρχηγό των γηπεδούχων.

Λίγο αργότερα ήρθε το 1-0 από τον Τρεζόρ (28’), όμως η απάντηση ήταν άμεση με φάουλ του Κογκνιά που κόντραρε στο τείχος και έκανε το 1-1 (36’). Στο 51' ο Αροκοντάρε έδωσε εκ νέου προβάδισμα στη Γκενκ, αλλά ο Μπεντιά ισοφάρισε ξανά για τους φιλοξενούμενους στο 63', με τη Σερβέτ να δέχεται «σφυροκόπημα» αλλά να αντέχει στο υπόλοιπο του αγώνα και στην παράταση οδηγώντας το ματς στη διαδικασία των πέναλτι.

Εκεί οι Χροσόφσκι και Αροκοντάρε ήταν άστοχοι για τους Βέλγους και η αλάνθαστη Σερβέτ επικράτησε με 4-2 και πήρε το εισιτήριο για τον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου θα παίξει με την Ρέιντζερς, με την Γκενκ να ετοιμάζεται πλέον για τις πολύ δυνατές αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό.

Η πρώτη εξ' αυτών θα διεξαχθεί στο Βέλγιο την Πέμπτη 10 Αυγούστου στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και η ρεβάνς στις 17 Αυγούστου στο Βέλγιο.

«Κλείδωσε» το ΑΕΚ - Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Από εκεί και πέρα η Ντιναμό Ζάγκρεμπ δεν είχε πρόβλημα να νικήσει για δεύτερη φορά την Αστάνα -μετά το 4-0 του «Μάξιμιρ»- αυτή τη φορά με 2-0 στο Καζακστάν και να «κλείσει» ραντεβού με την ΑΕΚ στον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, με το πρώτο ματς να διεξάγεται στην OPAP Arena την Τρίτη (8/8, 21:45) και τη ρεβάνς στο «Μάξιμιρ» την Τρίτη 15 Αυγούστου, με την ώρα ωστόσο ακόμα να εκκρεμεί.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.