Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μαρτίνεθ: «Αν δίνω σημασία σε όσα ακούω στην Ελλάδα θα τρελαθώ, θέλουμε τη νίκη»

Μαρτίνεθ: «Αν δίνω σημασία σε όσα ακούω στην Ελλάδα θα τρελαθώ, θέλουμε τη νίκη»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
16/8/2023 20:34
Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ μίλησε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του επαναληπτικού της Γκενκ με τον Ολυμπιακό (17/8, 21.00) για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Ισπανός τεχνικός ξεκαθάρισε ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα στοχεύσουν μόνο στη νίκη τόσο στον αγώνα με τους Βέλγους όσο και σε όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια τους εντός κι εκτός συνόρων.

Από εκεί και πέρα ξεκαθάρισε ότι δεν δίνει σημασία σε όσα ακούγονται και όσα γράφονται.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

Για το ενδεχόμενο αλλαγών:

«Καλησπέρα. Αν δίνω σημασία σε όσα ακούω στην Ελλάδα θα τρελαθώ. Όπως και στην Ισπανία και στην Αγγλία το ποδόσφαιρο είναι πάθος. Για αυτό προσελκύει τόσο κόσμο. Είναι συζήτηση και πάθος και ενδιαφέρει τους πάντες. Όμως έχουμε ένα πλάνο πολύ συγκεκριμένο. Θέλουμε μία ανταγωνιστική ομάδα που να νικήσει και αύριο και στα επόμενα ματς. Οι αλλαγές από παιχνίδι σε παιχνίδι είναι κάτι απαραίτητο για να είναι ανταγωνιστική. Όλοι οι παίκτες πρέπει να είναι έτοιμοι όταν τους ζητηθεί. Όταν παίζεις κάθε 3 μέρες αγώνα πρέπει να είσαι έτοιμος. Πριν έλεγε ο Πάνος ότι έχει πολύ καλή συνεργασία με τον Νίκο (σ.σ. Φρέιρε). Εμείς θέλουμε ο Πάνος να έχει πολύ καλή συνεργασία με όλους: ο Νίκο με τον Τζάκσον, ο Ντόι με τον Πάνο και όλοι μεταξύ τους».

Για την ενδεκάδα:

«Συνήθως την 11άδα την ανακοινώνω πριν βγούμε στον αγωνιστικό χώρο. Έχουμε μία ακόμα προπόνηση. Θα μεσολαβήσει μία ημέρα. Η εμπειρία μου μου έχει δείξει να μην βιάζομαι. Θα αποκαλύψουμε αύριο την 11άδα. Επίσης θέλω να δώσω έμφαση στη δυσκολία του αγώνα. Θα παίξουμε σε ένα γήπεδο που θα είναι εναντίον μας. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Επιμένω: μπορεί πολλές φορές αυτός που θα παίξει 10 λεπτά να είναι πιο σημαντικός από αυτόν που θα παίξει 80».Για το αν αισθάνεται αυξημένη πίεση η ομάδα του:

«Όπως είπα και στο προηγούμενο παιχνίδι η πρόκριση θα κριθεί στο 2ο. Αύριο το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό. Εμείς θα βγούμε στο γήπεδο για να νικήσουμε, όπως ταιριάζει και στο DNA της ομάδας. Θα χρειαστούμε συγκέντρωση. Όλη την προσωπικότητα και το ομαδικό πνεύμα. Αύριο θα παίξουμε με πολύ καλό αντίπαλο με καλή επιθετική λειτουργία και καλούς wingers. Να έχουμε πιο καλή συνέχεια και σταθερό και συναισθηματικό έλεγχο. Για να φέρουμε σε πέρας το πλάνο μας και για να είμαστε πετυχημένοι στην επίθεση».

Για το γεγονός ότι η Γκενκ είναι πιο έτοιμη:

«Αυτό είναι μία πραγματικότητα. Η Γκενκ είναι πιο φορμαρισμένη αλλά δεν είναι καθοριστικό το στοιχείο αυτό. Δουλεύουμε καθημερινά για αυτό. Πολλές φορές διαφέρει το επίπεδο της φυσικής κατάστασης από παίκτη σε παίκτη στην ομάδα. Το ποδόσφαιρο είναι παιχνίδι τακτικής. Παίζει ρόλο και η φυσική κατάσταση αλλά και η συγκέντρωση, ο συναισθηματικός έλεγχος και το ταλέντο. Είμαστε εδώ για να παίξουμε και για να νικήσουμε. Η φιλοδοξία μας είναι πιο μεγάλη και σημαντική απ' οτιδήποτε άλλο».

Για το αν θα υποστηρίζει κάποιον στο Σούπερ Καπ μεταξύ της Μάντσεστερ Σίτι και της Σεβίλλης:

«Όλη η συγκέντρωσή μας είναι στον Ολυμπιακό. Στο δικό μας πρότζεκτ, τη δική μας φιλοδοξία και δεν υπάρχει τίποτε άλλο στο μυαλό μας».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.