Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσέλσι: Παίρνει Πάλμερ από Μάντσεστερ Σίτι με 50 εκατ. λίρες

Τσέλσι: Παίρνει Πάλμερ από Μάντσεστερ Σίτι με 50 εκατ. λίρες

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/8/2023 22:10
Η Τσέλσι τα βρήκε με την Μάντσεστερ Σίτι για την απόκτηση του 21χρονου Άγγλου χαφ, Κόουλ Πάλμερ έναντι 40 εκατ. λίρες συν 5 εκατ. λίρες ως μπόνους επίτευξης στόχων.

Οι τραυματισμοί των Ενκουνκού και Τσουπουεμέκα οδήγησαν την Τσέλσι να κινηθεί για την απόκτηση επιθετικού χαφ και ο εκλεκτός των «μπλε» είναι ο Κόουλ Πάλμερ. Οι Λονδρέζοι έδωσαν τα χέρια με την Μάντσεστερ Σίτι για την απόκτηση του Άγγλου άσου ο οποίος αναμένεται στην αγγλική πρωτεύουσα για ιατρικές εξετάσεις και υπογραφές.

Όπως αναφέρει ο έγκυρος Φαμπρίτσιο Ρομάνο, το ποσό της μεταγραφής αγγίζει τα 40 εκατ. λίρες ενώ άλλα 5 εκατ. λίρες θα δοθούν ως μπόνους επίτευξης στόχων.

Ο 21χρονος έχει ξεκινήσει πολύ δυναμικά τη σεζόν σκοράροντας τόσο στον τελικό του Κομιούνιτι Σιλντ όσο και στο ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ στο «Γ. Καραϊσκάκης». Με την Μάντσεστερ Σίτι αγωνίζονταν κυρίως ως αλλαγή και σε 41 παιχνίδια σημείωσε 6 γκολ και 2 ασίστ. Τα νούμερα του είναι πολύ πιο εντυπωσιακά με την Κ18 των «πολιτών», όπου σημείωσε 20 γκολ και 8 ασίστ σε 32 παιχνίδια όσο και με την Κ21, στην οποία κατέγραψε 22 τέρματα και 11 ασίστ σε 29 αγώνες.



Το τρομερό γκολ του Πάλμερ στο Κομιούνιτι Σιλντ:



Το γκολ ισοφάρισης του Πάλμερ κόντρα στην Σεβίλλη στο «Γ. Καραϊσκάκης»:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.