Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

ΜΥΘΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ: Η Ζρίνσκι έκανε 4-3 το 0-3 κόντρα στην Αλκμάαρ του Παυλίδη! (video)

ΜΥΘΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ: Η Ζρίνσκι έκανε 4-3 το 0-3 κόντρα στην Αλκμάαρ του Παυλίδη! (video)

Συντάκτης: Agones team
Agones team
22/9/2023 03:52
Μια από τις μεγαλύτερες ανατροπές στην ιστορία των ευρωπαϊκών διοργανώσεων πέτυχε η Ζρίνσκι Μόσταρ η οποία κέρδισε με 4-3 την Άλκμααρ στην Βοσνία παρότι βρέθηκε πίσω με 0-3 στο ημίχρονο!

Η Ζρίνσκι στον πρώτο αγώνα βοσνιακής ομάδας σε ευρωπαϊκούς ομίλους έκανε μια επική ανατροπή απέναντι στην Άλκμααρ, αφού βρέθηκε να χάνει με 0-3 στο ημίχρονο αλλά πήρε τη νίκη με 4-3 στο Μόσταρ.

Οι Ολλανδοί του Βαγγέλη Παυλίδη ήταν το μεγάλο φαβορί στην αναμέτρηση και το επιβεβαίωσαν στο πρώτο μέρος παίρνοντας προβάδισμα τριών τερμάτων με τους Μπρεντερότε (10’), Μίχεμς (32’) και Ντε Βίτ (44’).

Το δεύτερο ημίχρονο έμοιαζε διαδικαστικού χαρακτήρα όμως η Ζρίνσκι έφερε τα πάνω κάτω. Ο Κοζούλι πέρασε στο ματς στην επανάληψη και στο 48’ μείωσε σε 3-1 με μακρινή απευθείας εκτέλεση φάουλ. Είκοσι λεπτά μετά ο Τσόρλουκα έκανε το 3-2 με φανταστικό curler έξω από την περιοχή, ενώ στο 71’ ο Χράνοβιτς με δυνατό σουτ από το ημικύκλιο, ισοφάρισε το σκορ σε 3-3, βάζοντας φωτιά στο Μόσταρ.

Η επική ανατροπή ολοκληρώθηκε στο 81’ με το δεύτερο προσωπικό γκολ του Κοζούλι, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 4-3 και υπέγραψε μία από τις μεγαλύτερες ανατροπές στην ιστορία της διοργάνωσης αφού δεν ήταν μόνο τα τέσσερα γκολ αλλά και το γεγονός ότι ήρθαν από αουτσάιντερ.



Αξιοσημείωτο ότι στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η Λέγκια Βαρσοβίας νίκησε με 3-2 την Άστον Βίλα στην Πολωνία κι έτσι τα δύο αουτσάιντερ του γκρουπ, Λέγκια και Ζρίνσκι βρίσκονται στις δύο πρώτες θέσεις.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.