Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Υπό κράτηση από τις ολλανδικές Αρχές παραμένουν δύο παίκτες της Λέγκια μετά το ματς με την Άλκμααρ

Υπό κράτηση από τις ολλανδικές Αρχές παραμένουν δύο παίκτες της Λέγκια μετά το ματς με την Άλκμααρ

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
7/10/2023 00:19
Απίστευτο είναι αυτό που συμβαίνει με δύο παίκτες της Λέγκια Βαρσοβίας, που κρατούνται από την Πέμπτη (6/10) το βράδυ από τις ολλανδικές Αρχές , ύστερα από το ματς της ομάδας τους με την Άλκμααρ για το Κόνφερενς Λιγκ.

Ο Ράντοβαν Πάνκοφ και ο Τζόσουε, υπήκοοι της Σερβίας και της Πορτογαλίς αντίστοιχα, συνελήφθησαν μετά από επεισόδιο που έλαβε χώρα έξω από το «ΑΦΑΣ Στάντιον». Συγκεκριμένα η αστυνομία φέρεται να έκλεισε το γήπεδο νωρίτερα, υπό τον φόβο επεισοδίων, με αποτέλεσμα κάποιοι παίκτες αλλά και ο πρόεδρος της Λέγκια, Ντάριους Μιοντούσκι, να έχουν μείνει εντός και να μην μπορούν να επιβιβαστούν στο πούλμαν της ομάδας.

Οι άνδρες της αστυνομίας φέρονται να μην έδωσαν σημασία στις διαμαρτυρίες αυτών, ενώ μάλιστα καταγγέλεται πως απώθησαν και τον φροντιστή της ομάδας, ενώ προπηλάκησαν και τον πρόεδρο, με τους Πάνκοφ και Τζόσουε να σπεύδουν σε βοήθεια και τελικά να συλλαμβάνονται με τη κατηγορία πως επιτέθηκαν σε αστυνομικούς.





Ο Πολωνός πρέσβης στην Ολλανδία, επενέβη, αλλά οι ολλανδικές Αρχές αρνήθηκαν να συνομιλήσουν μαζί του, καθώς οι παίκτες είναι άλλης υπηκοότητας και έτσι παραμένουν υπό κράτηση.

Ο πρωθυπουργός της Πολωνίας, Ματέους Μοραβιέφσκιμ μάλιστα με μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποκάλυψε πως έδωσε εντολή να γίνουν όλες οι διπλωματικές ενέργειες ώστε να αποσαφηνιστεί τι ακριβώς έγινε χθες στην Ολλανδία: «Θα γίνουν επειγόντως όλες οι διπλωματικές ενέργειες για να διευκρινιστούν τα απαράδεκτα αυτά γεγονότα στην Ολλανδία. Έχω δώσει εντολή στο υπουργείο εξωτερικών να κάνει τις απαιραίτητες ενέργειες. Οι παίκτες και οι οπαδοί πρέπει να αντιμετωπίζονται σύμφωνα με το νόμο».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.