Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πογιέτ: «Θέλω να δω τον διαιτητή να δίνει τέτοιο πέναλτι κατά της Ρεάλ στο Μπερναμπέου» (video)

Πογιέτ: «Θέλω να δω τον διαιτητή να δίνει τέτοιο πέναλτι κατά της Ρεάλ στο Μπερναμπέου» (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/10/2023 02:09
Ο Γκουστάβο Πογιέτ δήλωσε περήφανος για τους παίκτες του παρά την ήττα από την Ολλανδία, τόνισε πως δεν έχει κάτι προσωπικό με τον Κωνσταντέλια ενώ αναρωτήθηκε αν ο Ισπανός διαιτητής θα έδινε το πέναλτι με το οποίο κέρδισαν οι Ολλανδοί κατά της Ρεάλ στο «Μπερναμπέου».

Όλα όσα είπε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ελλάδας στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα (0-1) από την Ολλανδία στην Νέα Φιλαδέλφεια:

Το σχόλιό του για τον αγώνα: «Θα αρχίσω από τα άσχημα νέα που είναι ότι χάσαμε. Τα καλά νέα είναι ότι το παιχνίδι αναπτύχθηκε όπως το είχαμε σχεδιάσει. Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο. Κάναμε ότι μπορούσαμε να νικήσουμε. Πήραμε δύσκολες αποφάσεις όπως ότι ξεκινήσαμε τον Ιωαννίδη αντί για τον Γιακουμάκη μετά το παιχνίδι της Παρασκευής αλλά βλέποντας το πώς έπαιξε σήμερα φάνηκε ότι ήταν η σωστή απόφαση. Δεν είναι το πιο αγαπημένο μου παιχνίδι αλλά θα είναι ένα που θα κρατήσω γιατί οι παίκτες έδειξαν πολλή πίστη και κατανόηση του παιχνιδιού. Είναι πράγματα που κρατάμε για το μέλλον. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που παίξαμε σε γεμάτο στάδιο. Δεν μας επέτρεψαν να το γεμίσουν πλήρως. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στους παίκτες μου για την πίστη και την πεποίθηση. Είμαι πολύ περίφανος».

Για τη μη συμμετοχή του Κωνσταντέλια στον προηγούμενο αγώνα και το εάν ήταν να τον χρησιμοποιήσει: «Δεν έχω τίποτα προσωπικό με τον 'Ντέλια'. Είναι μια επιλογή για το ποδόσφαιρο και το επίπεδο που παίζουμε. Είναι το μέλλον της Ελλάδας. Είναι άνετος, ξέρει τη θέση του. Δεν νικάμε ή χάνουμε εξαιτίας του 'Ντέλια'. Η ομάδα κερδίζει και χάνει ως ομάδα. Σταδιακά θα τον δούμε, είναι θέμα χρόνου. Είναι ένας πολύ καλός παίκτης. Είμαι χαρούμενος με αυτόν. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τις προπονήσεις του. Σε ένα φυσιολογικό παιχνίδι και σε ένα άλλο παιχνίδι ίσως να έπαιζε».Τον Κούμαν που ανέφερε ότι ήθελε τρία πέναλτι: «Για τα πέναλτι ήταν απλό για μένα. Εάν ο διαιτητής δεν δώσει το πρώτο πέναλτι, το VAR δεν θα τον φωνάξει για να το δώσει. Είναι μία φυσιολογική φάση μεταξύ δύο παικτών που μάχονται στην περιοχή. Το έδωσε και δεν είναι λάθος να τον φωνάξει το VAR να το δώσει. Στο 2ο πέναλτι, εγώ που βλέπω κάθε μέρα ποδόσφαιρο εδώ και 50 χρόνια, το VAR εάν τον φωνάξει στο 99% των περιπτώσεων δεν θα το δώσει. Και αυτό που ήταν περισσότερο πέναλτι, δεν το έδωσε. Τι μπορείς να κάνεις; Δεν ανησυχώ. Ο διαιτητής το τι του είπα. Θα είναι ωραίο να τον δούμε στο μέλλον να σφυρίζει αγώνα της Ρεάλ στην έδρα της, να έχει τέτοια φάση, να έχει δώσει τέτοιο πέναλτι στην αντίπαλο της Ρεάλ και να τον φωνάξουν στο VAR και να του πουν δεν είναι πέναλτι. Θα ήθελα πολύ να το δω».



Το εάν νιώθει πως τον έκλεψαν: «Είναι δύσκολο να χρησιμοποιήσω αυτή τη λέξη γιατί δυστυχώς ζούμε σ’ έναν κόσμο που πρέπει να προσέχεις τι λες. Ηρεμία. Περιμένουμε».

Το ματς με την Γαλλία και αν μπορεί να δώσει ψυχολογία εν όψει των πλει-οφ: «Πρέπει να συνεχίσουμε να μαθαίνουμε να παίζουμε με ομάδες που είναι πιο καλές από εμάς. Πόσο δύσκολο, τι άλλο είδους ποδοσφαίρου πρέπει να παίξουμε. Εφόσον προκριθούμε στο Euro τέτοιες ομάδες θα αντιμετωπίσουμε. Να προκριθούμε εκεί και να πάμε και να είμαστε ανταγωνιστικοί».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.