Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σοκάρει ο Φατζόλι: «Ζητούσα χρήματα από τους συμπαίκτες μου, είχα εμμονή»

Σοκάρει ο Φατζόλι: «Ζητούσα χρήματα από τους συμπαίκτες μου, είχα εμμονή»

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
18/10/2023 11:29
Ο Νικολό Φατζόλι μίλησε στις Αρχές και ομολόγησε πως είναι εθισμένος στον τζόγο, έχοντας φτάσει σε σημείο να ζητάει χρήματα από τους συμπαίκτες του χρησιμοποιώντας δικαιολογίες.

Ο Ιταλός άσος της Γιουβέντους συνεργάστηκε σε απόλυτο βαθμό με τις Αρχές και αυτός ήταν και ένας λόγος για τον οποίο τιμωρήθηκε με μόλις επτά μήνες αποκλεισμό από κάθε αθλητική δραστηριότητα.

Στην Ιταλία έκαναν γνωστά μάλιστα τα όσα είπε ο Φατζόλι στην κατάθεση του και η μαρτυρία του σοκάρει και δείχνει το αληθινό πρόβλημα του τζόγου.

«Είδα τον Τονάλι να στοιχηματίζει, δεν ξέρω σε ποια αθλήματα. Μου είπε ότι θα μπορούσα να το κάνω κι εγώ, γιατί δεν ήταν ανιχνεύσιμο. Από εκείνη τη στιγμή άρχισα να στοιχηματίζω. Το έκαναν κι άλλοι. Δεν ανησυχούσα μήπως είναι παράνομο. Ήταν ο Τονάλι που με έκανε να φτιάξω λογαριασμό.

Επειδή δεν μπορούσα να κάνω ανάληψη άλλων χρημάτων από τον λογαριασμό μου που ελέγχει η μητέρα μου, άρχισα να ζητάω χρήματα από τους συμπαίκτες μου. Χρωστάω στον Φεντερίκο Γκάτι 40.000 ευρώ, καθώς και στον Ράντου Ντράγκουσιν. Τους είπα ότι χρειαζόμουν να αγοράσω ένα Rolex σε ένα κοσμηματοπωλείο στο Μιλάνο. Είχα εμμονή» είπε ο Φατζόλι και συνεχίσε:

«Για να πληρώσω τα ποσά, μερικές φορές αγόραζα ρολόι Ρόλεξ με τραπεζικό έμβασμα. Μερικές φορές τα παρέδιδα μόνος μου. Άλλες φορές περνούσαν οι ιδιοκτήτες της στοιχηματικής πλατφόρμας για να τα παραλάβουν από το κοσμηματοπωλείο. Όταν δεν πληρώνεις, φτάνουν οι πρώτες απειλές: "Θα σου σπάσω τα πόδια".

Στην αρχή ένας ποδοσφαιριστής, έχοντας πολύ ελεύθερο χρόνο, βιώνει τη συγκίνηση του τζόγου για να ξεπεράσει την πλήξη. Όσο περνούσε ο καιρός όμως, έγινε εμμονή»
.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.