Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λουτσέσκου: «Έχω καλό προαίσθημα αλλά μέχρι να πάρουμε το τρίποντο δεν μπαίνω σε άλλες συζητήσεις»

Λουτσέσκου: «Έχω καλό προαίσθημα αλλά μέχρι να πάρουμε το τρίποντο δεν μπαίνω σε άλλες συζητήσεις»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
25/10/2023 21:48
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου αρνήθηκε να κάνει οποιαδήποτε σύγκριση του επικείμενου εκτός έδρας ματς με την Αμπερντίν (26/10) για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Κόνφερενς Λιγκ, με αυτό στα προκριματικά της διοργάνωσης κόντρα στη Χαρτς.

Ο Ρουμάνος προπονητής του «Δικεφάλου του Βορρά» παραδέχθηκε μεν πως έχει καλό προαίσθημα, αφού και η ομάδα βρίσκεται σε καλή κατάσταση, ωστόσο τόνισε πως πρέπει οι παίκτες του να απαντήσουν στη «μαχητικότητα» της Αμπερντίν και να κατακτήσουν το τρίποντο, αλλιώς οποιαδήποτε άλλη κουβέντα περί πρωτιάς είναι θεωρητική και δεν έχει αξία.

Όσα δήλωσε o Λουτσέσκου στη συνέντευξη Τύπου:

Για το ότι έχει παίξει ξανά στην Σκωτία φέτος και αν ο βαθμός δυσκολίας είναι ίδιος ή μεγαλύτερος: «Πιστεύω ότι στο ποδόσφαιρο δεν είναι σωστό επαγγελματικά να συγκρίνεις παιχνίδια. Είναι δυο διαφορετικές στιγμές στην σεζόν, διαφορετικές ομάδες, διαφορετικές συνθήκες. Θα είναι σίγουρα ένα παιχνίδι μάχης, αυτοθυσίας και εξτρά αγωνιστικού κινήτρου. Χρειάζεται να χρησιμοποιήσουμε την ποιότητα και την οργάνωση μας στο γήπεδο. Είμαστε απόλυτα εστιασμένοι στο παιχνίδι, πρέπει να απαντήσουμε στο ίδιο επίπεδο της μαχητικότητας που θα βάλει η Αμπερντίν».

Για το καλό σερί που βρίσκεται η ομάδα με συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα: «Έχω ένα καλό προαίσθημα αλλά ταυτόχρονα γνωρίζετε την φιλοσοφία μου ότι πάμε παιχνίδι με το παιχνίδι. Είναι προφανές ότι έχουμε καλά παιχνίδια με καλές νίκες. Περάσαμε στους ομίλους και είμαστε πρώτοι μέχρι στιγμής, αλλά την ίδια στιγμή ειμαστε συγκεντρωμένοι μόνο στο επόμενο ματς. Έχουμε μια καλή ψυχολογία, μια βελτιωμένη αυτοπεποίθηση από τα συνεχόμενα καλά αποτελέσματα, αλλά το παιχνίδι είναι εντελώς διαφορετικά από τ΄ άλλα. Δεν κοιτάζω τους αριθμούς, όταν μου τους λέτε εσεις τότε αισθάνομαι καλά, αλλά έχουμε μπροστά μας ένα σημαντικό ματς και εστιάζουμε απόλυτα σε αυτό. Δεν υπάρχει κάτι άλλο που θα μας κάνει να παρεκκλίνουμε από αυτό».Για το αν θεωρεί ότι ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερος από τα ματς με την Χαρτς: «Δεν θέλω να συγκρίνω καταστάσεις και στιγμές, μπορεί να είμαστε κάπως διαφορετικοί, αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να εστιάσουμε στο αυριανό παιχνίδι. Ήταν μια καλή νίκη αυτή που έγινε κόντρα στην Χαρτς, γιατί μας έδωσε την πρόκριση. Γίνεται σιγά-σιγά η εισαγωγή των νέων παικτών, μαθαίνουν την φιλοσοφία της ομάδας».

Για τη διαχείριση που επρόκειτο να κάνει: «Η στρατηγική μας είναι γενικότερα να χρησιμοποιούμε όσο περισσότερους ποδοσφαιριστές μπορούμε από το ρόστερ μας, μεγαλώνουμε την βάση των παικτών μας και μπορούμε να φρεσκάρουμε πνευματικά τους παίκτες μου για τα συνεχόμενα παιχνίδια που έχουμε».

Για το τι θα σήμαινε μία νίκη κόντρα στην Αμπερντίν: «Δεν είναι κάτι που το σκέφτομαι αυτή τη στιγμή, ενδεχομένως θα το συζητήσουμε αύριο».

Για το ότι θα γίνει ο προπονητής με τις περισσότερες συμμετοχές στον πάγκο του ΠΑΟΚ: «Ποτέ δεν το σκέφτομαι αυτό. Εμείς αυτό που σκεφτόμαστε είναι να μπούμε στο γήπεδο να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και αύριο είναι ένα τέτοιο παιχνίδι. Από εκεί και πέρα θέλουμε να προχωρήσουμε και θα δούμε ότι άλλο έρθει».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.