Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Αγγλίας: Συμπλήρωσε το «πάζλ» των «16» η Νότιγχαμ

Κύπελλο Αγγλίας: Συμπλήρωσε το «πάζλ» των «16» η Νότιγχαμ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/2/2014 00:03
Την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου Αγγλίας πήρε η Νότιγχαμ Φόρεστ η οποία παρά την κακή εμφάνιση, κέρδισε με 2-0 την Πρέστον στο «Ντίπντειλ» και πήρε το τελευταίο εισιτήριο για την επόμενη φάση, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ του Νάιτζελ Κλαφ.

Με τους Αμπντούν και Ντάρμπισάιρ βασικούς αλλά τον Τζεμπούρ εκτός αποστολής (δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής), η Νότιγχαμ Φόρεστ κέρδισε με 2-0 την Πρέστον στον επαναληπτικό των δύο ομάδων στο «Ντίπντειλ» και εξασφάλισε την πρόκριση της στους «16» του θεσμού.

Η ομάδα του Ντέιβις δεν πραγματοποίησε καλή εμφάνιση, ωστόσο εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία που της παρουσιάστηκε στο 18’ και άνοιξε το σκορ με τον Μακί.

Η Πρέστον προσπάθησε και είχε ευκαιρίες για να ισοφαρίσει, ωστόσο δεν τα κατάφερε και στις καθυστερήσεις ο Χέντερσον «σφράγισε» την πρόκριση της Νότιγχαμ για τους «16» του Κυπέλλου.

Εκεί θα αντιμετωπίσει σε εκτός έδρας παιχνίδι τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ του Νάιτζελ Κλαφ (ο πατέρας του, Μπράιαν είναι θρύλος της Νότιγχαμ) που απέκλεισε την Τρίτη την Φούλαμ με 1-0 στην παράταση.

Τα ζευγάρια στους «16»:


Μάντσεστερ Σίτι – Τσέλσι

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Νότιγχαμ Φόρεστ

Άρσεναλ – Λίβερπουλ

Μπράιτον – Χαλ

Κάρντιφ – Γουίγκαν

Σέφιλντ Γουένσντεϊ – Τσάρλτον

Σάντερλαντ – Σαουθάμπτον

Έβερτον - Σουόνσι

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.