Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

ΑΕΚ: «Αποφάσεις που αλλοίωσαν το αποτέλεσμα σε βάρος μας»

ΑΕΚ: «Αποφάσεις που αλλοίωσαν το αποτέλεσμα σε βάρος μας»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
4/11/2023 23:22
Για αλλοίωση αποτελέσματος κάνουν λόγο στην ΑΕΚ μετά τη γκέλα με την Κηφισιά. Στην «Ένωση» εκφράζουν έντονα παράπονα για τη διαιτησία του Τσαγκαράκη και κυρίως για τις αποφάσεις του VARίστα Φωτιά.

Η ΑΕΚ έφερε ισοπαλία 1-1 με την Κηφισιά στην Καισαριανή κι έχασε δύο πολύτιμους βαθμούς στη μάχη του πρωταθλήματος.

Μετά το φινάλε στην «Ένωση» εξέφρασαν έντονα παράπονα για τη διαιτησία του Τσαγκαράκη αλλά κυρίως για τις αποφάσεις του Φωτιά στο VAR, κάνοντας λόγο για «αποφάσισες που αλλοίωσαν το αποτέλεσμα σε βάρος μας». Συγκεκριμένα φωνάζουν για πέναλτι στον Γκαρσία αλλά και για χέρι του Τετέι στο γκολ της Κηφισιάς.

Αναλυτικά η θέση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Πρώτα απ όλα δεν δικαιολογούμαστε γι αυτό που έγινε απόψε αγωνιστικά. Έπρεπε σε κάθε περίπτωση να είμαστε καλύτεροι από αυτό που παρουσιάσαμε και να κερδίσουμε αυτό το ματς. Όμως δεν μπορεί να συνεχίζεται αυτό το όργιο της προπαγάνδας με την ΑΕΚ και να συμβαίνουν τελικά αυτά που συμβαίνουν σε βάρος μας.

Απόψε με πρωταγωνιστή και τον διαιτητή αλλά κυρίως τον VAR Φωτιά που δεν έχει καμία δικαιολογία έχουν γίνει απίστευτα πράγματα. Κοιτάμε την φάση της ανατροπής του Λιβάι, το γκολ της Κηφισιάς και την πάσα με το χέρι του Τετέι και αναρωτιόμαστε τι έχει γίνει. Αποφάσεις που αλλοίωσαν το αποτέλεσμα σε βάρος μας
».

Το πέναλτι που ζήτησε η ΑΕΚ:




Το γκολ της Κηφισιάς:



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.