Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πογιέτ: «Μην λέτε ότι θέλω να φύγω, έχω πληρώσει ενοίκιο μέχρι τον Μάιο»

Πογιέτ: «Μην λέτε ότι θέλω να φύγω, έχω πληρώσει ενοίκιο μέχρι τον Μάιο»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
16/11/2023 17:13
Ο Γκουστάβο Πογιέτ μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου πριν το αυριανό (17/11, 19.00) φιλικό της Εθνικής Ελλάδας με τη Νέα Ζηλανδία και ξεκαθάρισε ότι δεν θέλει να αποχωρήσει από τον πάγκο της «γαλανόλευκης».

Τον τελευταίο καιρό είναι φανερό ότι οι σχέσεις του Ουρουγουανού προπονητή με την ΕΠΟ δεν είναι καθόλου καλές.

Εξάλλου ο ίδιος πριν από λίγες ημέρες διαμαρτυρήθηκε για την αποχώρηση του βοηθού του υποστηρίζοντας ότι δεν έχει πληρωθεί. Επιπλέον ήδη δύο φορές τους προηγούμενους μήνες, αυτοπροτάθηκε με δηλώσεις του για τον πάγκο της Εθνικής Ιρλανδίας.

Από την πλευρά της η ΕΠΟ δεν του έχει ξεκαθαρίσει τίποτα αναφορικά με το μέλλον του και όλα είναι στον «αέρα».

Χαρακτηριστικά ήταν τα λόγια του Πογιέτ:

«Ένα σημαντικό μήνυμα για όλους και ξέρετε ότι είμαι ειλικρινής. Είμαι χαρούμενος εδώ, η οικογένειά μου είναι χαρούμενη εδώ, αγαπάω την Γλυφάδα, ζω εκεί και θέλω να μείνω εκεί. Έχω πληρώσει το ενοίκιο μέχρι τον Μάιο, έξι μήνες μπροστά.

Σας παρακαλώ μην λέτε ότι θέλω να φύγω, ότι προσπαθώ να φύγω. Προσπαθώ να βελτιωθώ. Θέλω ένα νέο προπονητικό κέντρο; Ναι. Θέλω να παίζω με τις τέσσερις κερκίδες ανοιχτές; Ναι. Θέλω να σιγουρεύσω ότι θα είμαστε πιο επαγγελματίες απ' ό,τι είμαστε τώρα; Ναι.

Μην προσπαθείτε να δείτε κάτι πίσω από τα λόγια μου την Δευτέρα, γιατί δεν υπάρχει τίποτα. Εάν προκριθώ την επόμενη εβδομάδα ή τον Μάρτιο, χρειάζομαι ένα νέο συμβόλαιο; Ναι. Ίσως θα είμαι ο πρώτος προπονητής που θα πάει στο Euro χωρίς συμβόλαιο, αλλά μην λέτε άλλα πράγματα. Θα είμαι αρκετά αφελής να έχω πληρώσει έξι μήνες μπροστά το ενοίκιό μου και να θέλω να φύγω».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.