Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Άναψαν τα αίματα στο Αργεντινή-Ουρουγουάη, ο Μέσι έπιασε αντίπαλο από τον λαιμό και ζήτησε σεβασμό (pics & video)

Άναψαν τα αίματα στο Αργεντινή-Ουρουγουάη, ο Μέσι έπιασε αντίπαλο από τον λαιμό και ζήτησε σεβασμό (pics & video)

Συντάκτης: Agones team
Agones team
17/11/2023 14:16
Ξέφυγε η κατάσταση στο ντέρμπι της Αργεντινής με την Ουρουγουάη όταν μετά από σύρραξη ο Λιονέλ Μέσι έπιασε από τον λαιμό τον Ολιβέιρα ενώ πιο δίπλα οι Ντε Πολ και Ουγκάρτε είχαν τη δική τους διαμάχη.

Η Αργεντινή ηττήθηκε με 2-0 από την Ουρουγουάη στο «Μπομπονέρα» για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2026 και γνώρισε την πρώτη της ήττα μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου στα γήπεδα του Κατάρ.

Το παιχνίδι είχε στιγμές μεγάλης έντασης όπως στο 19ο λεπτό όταν μετά από σύρραξη ο Λιονέλ Μέσι έπιασε από τον λαιμό τον Ολιβέιρα ενώ λίγο πιο δίπλα, οι Ντε Πολ και Ουγκάρτε είχαν τη δική τους διαμάχη, με τον Ουρουγουανό να προκαλεί με άσεμνες χειρονομίες τον Αργεντινό.

Μετά το παιχνίδι ο Μέσι δήλωσε πως: «Προτιμώ να μην πω αυτό που πιστεύω. Οι νέοι πρέπει να μάθουν να σέβονται τους μεγαλύτερους. Αυτό το ντέρμπι ήταν πάντα έντονο, σκληρό, αλλά πάντα με πολύ σεβασμό. Πρέπει να μάθουν λίγο».

Για την ιστορία η «Σελέστε» πήρε τη νίκη με τα γκολ των Αραούχο (41’) και Νούνιες (87’) ενώ κανείς παίκτης δεν τιμωρήθηκε με κάρτα στα περιστατικά της σύρραξης.






Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.