Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μέσι: «Συνεχίζουμε να γράφουμε ιστορία, δεν θα ανεχτούμε άλλο τέτοιες συμπεριφορές από τους Βραζιλιάνους»

Μέσι: «Συνεχίζουμε να γράφουμε ιστορία, δεν θα ανεχτούμε άλλο τέτοιες συμπεριφορές από τους Βραζιλιάνους»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
22/11/2023 15:11
Ο Λιονέλ Μέσι ήταν έξαλλος με τους Βραζιλιάνους μετά τη λήξη της αναμέτρησης για τα προκριματικά του Μουντιάλ στη ζώνη της Νότιας Αμερικής, ξεκαθαρίζοντας πως οι Αργεντίνοι δεν θα ανεχτούν άλλο τέτοιες συμπεριφορές.

Η αναμέτρηση σημαδεύτηκε από σοβαρά επεισόδια μεταξύ οπαδών και αστυνομική βία κατά των Αργεντινών που είχαν ταξιδέψει στο Μαρακανά, για να δουν τελικά την παγκόσμια πρωταθλήτρια να επικρατεί με 1-0 της μεγάλη της αντιπάλου.

Eξάλλου σύσσωμη ομάδα της «αλμπισελέστε» πήγε προς την κερκίδα πριν το ματς και παραλίγο να πιαστεί στα χέρια με άντρες της αστυνομίας, με το πρώτο τον γκολκίπερ της ομάδας, Εμιλιάνο Μαρτίνεζ.



Κατά την προσωρινή αποχώρηση των Αργεντινών για τα αποδυτήρια πάντως, υπήρξε και επεισόδια μεταξύ Ντε Πολ και Ροντρίγκο, με τον δεύτερο να χαρακτηρίζει «δειλούς» τους παίκτες της Αργεντινής και τον Μέσι να επεμβαίνει λέγοντάς του «να προσέχει τα λόγια του όταν μιλάει για τους παγκόσμιους πρωταθλητές».



«Αυτή η ομάδα συνεχίζει να γράφει ιστορία. Μεγάλη νίκη στο Μαρακανά, αν και σημαδεύτηκε από την καταπίεση των Αργεντινών για άλλη μια φορά στη Βραζιλία. Αυτό δεν γίνεται ανεκτό, είναι τρέλα και πρέπει να τελειώσει τώρα», έγραψε σε ανάρτησή του ο Μέσι αμέσως μετά το ματς.

Παράλληλα στις δηλώσεις που είχε κάνει νωρίτερα είχε τονίσει: «Αυτή η ομάδα συνεχίζει να πετυχαίνει ιστορικά πράγματα. Για άλλη μια φορά. Αν και δεν είναι ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που πέτυχε, είναι κάτι πολύ ωραίο να κερδίζεις στη Βραζιλία, λόγω του πόσο δυνατοί είναι στην έδρα τους σε ολόκληρη την ιστορία τους. Το χρειαζόμασταν και μετά την ήττα από την Ουρουγουάη. Είδαμε πώς κτυπούσαν κόσμο, όπως συνέβη και στον τελικό του αγώνα του Κόπα Λιμπερταδόρες όπου κτυπούσαν με ξύλα. Υπήρχαν παίκτες που είχαν οικογένειες σε αυτές τις εξέδρες. Σκέφτεσαι την οικογένειά σου, δεν ξέρεις τι συμβαίνει και είσαι πιο συγκεντρωμένος σε αυτό παρά στο παιχνίδι», είπε εμφανώς εκνευρισμένος ο Λιονέλ Μέσι, μιλώντας στην αργεντίνικη τηλεόραση.

Ο αρχηγός και σταρ της «αλμπισελέστε» στην συνέχεια, εξήγησε ότι ήταν αυτός που πήρε την πρωτοβουλία να οδηγηθεί η ομάδα του στα αποδυτήρια περιμένοντας να ηρεμήσουν τα πράγματα:

«Αποφάσισα ότι έπρεπε να επιστρέψουμε στα αποδυτήρια γιατί αυτός ήταν ο τρόπος για να ηρεμήσουν τα πάντα. Θα μπορούσε να είχε συμβεί κάτι κακό. Όταν όλα ηρέμησαν, αποφασίσαμε να μπούμε μέσα, να ρωτήσουμε πώς είναι οι οικογένεια μας και να μάθουμε τι συμβαίνει. Και μετά βγήκαμε να παίξουμε. Τώρα, έχω χρόνο για να ξεκουρασθώ και να αρχίσω καλά την χρονιά. Θα προετοιμασθώ για να έχω μια υπέροχη χρονιά, με μια καλή προετοιμασία από την αρχή. Είχα ενοχλήσεις στον προσαγωγό εδώ και αρκετό καιρό».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.