Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Απίστευτο: Ο πρόεδρος της Ανκαραγκουτσού μπήκε στο γήπεδο και γρονθοκόπησε τον διαιτητή!

Απίστευτο: Ο πρόεδρος της Ανκαραγκουτσού μπήκε στο γήπεδο και γρονθοκόπησε τον διαιτητή!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
11/12/2023 22:51
Απίστευτο περιστατικό στην Σούπερ Λιγκ Τουρκίας καθώς ο πρόεδρος της Ανκαραγκουτσού, Φαρούκ Κότσα μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και γρονθοκόπησε τον διαιτητή του αγώνα με την Ρίζεσπορ αμέσως μετά το σφύριγμα της λήξης. Έπεσε στο χορτάρι, όπου δέχτηκε κλωτσιές μέσα στη σύρραξη που είχε δημιουργηθεί.

Άκρως επεισοδιακό ήταν το παιχνίδι της Ανκαραγκουτσού με την Ρίζεσπορ για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ Τουρκίας.

Η φιλοξενούμενη Ρίζεσπορ ισοφάρισε το σκορ σε 1-1 στην τελευταία φάση του ματς και αμέσως μετά τη λήξη του παιχνιδιού, ο πρόεδρος της Ανκαραγκουτσού, Φαρούκ Κότσα μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και έριξε μπουνιά στο πρόσωπο του διαιτητή, Χαλίλ Ουμούτ Μέλερ.

Ο ρέφερι του αγώνα έπεσε στο χορτάρι και όπως φαίνεται από τα βίντεο δέχτηκε κλωτσιές όσο ήταν στο έδαφος, με τον ίδιο να προστάτευε το πρόσωπο του. Όταν τα πνεύματα ηρέμησαν μεταφέρθηκε στα αποδυτήρια όντας σε άσχημη κατάσταση.

Αρκετοί οπαδοί της Ανκαραγκουτσού υποστήριξαν την ενέργεια του προέδρου τους και τον αποθέωσαν.

Μετά το περιστατικό, ο υπουργός Αθλητισμού της χώρας, Οσμάν Ασκίν Μπακ έκανε δήλωση λέγοντας «Δεν θέλουμε να δούμε αυτές τις εικόνες στα γήπεδα μας», ενώ ο υπουργός Δικαιοσύνης Γιλμάζ Τούντς ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε έρευνα για το περιστατικό.





Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.