Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λούτον: Πήρε εξιτήριο ο Λόκιερ, του έγινε εμφύτευση απινιδωτή

Λούτον: Πήρε εξιτήριο ο Λόκιερ, του έγινε εμφύτευση απινιδωτή

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/12/2023 02:57
Ο αρχηγός της Λούτον Τάουν, Τομ Λόκιερ, ο οποίος υπέστη καρδιακή ανακοπή κατά τη διάρκεια του αγώνα του Σαββάτου με την Μπόρνμουθ, πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο ενώ του τοποθετήθηκε συσκευή εμφυτεύσιμης καρδιομετατροπής απινιδωτή (ICD).

Ευχάριστα νέα για τον Τομ Λόιερ ο οποίος πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο στο οποίο νοσηλευόταν από το Σάββατο μετά την καρδιακή ανακοπή που υπέστη στον εκτός έδρας αγώνα της Λούτον με την Μπόρνμουθ.

«Είμαστε ευγνώμονες που αναφέρουμε ότι έχει ξεκινήσει αποκατάσταση», ανέφερε η ανακοίνωση της Λούτον η οποία προσθέτει πως στον 29χρονο τοποθετήθηκε μια συσκευή εμφυτεύσιμης καρδιομετατροπής απινιδωτή (ICD). Πρόκειται για μια μικρή συσκευή που λειτουργεί με μπαταρία τοποθετημένη στο στήθος, η οποία ανιχνεύει και σταματά τους ακανόνιστους καρδιακούς παλμούς. Παρέχει ηλεκτροσόκ, όταν χρειάζεται, για την αποκατάσταση του κανονικού καρδιακού ρυθμού.

Η συγκεκριμένη συσκευή έχει τοποθετηθεί μεταξύ άλλων στον Ντέιλι Μπλιντ και στον Κρίστιαν Έρικσεν καθώς και στον αδερφό του μέσου της Σεβίλλης, Νεμάνια Γκουντέλι, Ντράγκισα. Μάλιστα ο τελευταίος κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια του αγώνα με της Μελίγια με την Κόρδοβα για την 3η κατηγορία της Ισπανίας αλλά επανήλθε αμέσως χάρη στον απινιδωτή.

Το συμβάν με την κατάρρευση του Γκουντέλι και την άμεση επαναφορά του:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.