Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Βόκολος: «Συγκινημένος με τους παίκτες, το σκορ μπορούσε να ήταν μεγαλύτερο» (video)

Βόκολος: «Συγκινημένος με τους παίκτες, το σκορ μπορούσε να ήταν μεγαλύτερο» (video)

Συντάκτης: Agones team
Agones team
3/1/2024 19:43
Ο Λεωνίδας Βόκολος δήλωσε συγκινημένος με την προσπάθεια των παικτών του μετά την ιστορική νίκη της Λαμίας επί του Ολυμπιακού και τόνισε πως το σκορ θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερο για την ομάδα του.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής της Λαμίας στην Cosmote TV μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού (1-0):

Για το γεγονός πως η Λαμία κέρδισε για πρώτη φορά τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα: «Τι μπορείς να πεις... Είμαι συγκινημένος με την προσπάθεια για άλλη μια φορά από τα παιδιά. Αυτό που προσπαθούμε φέτος είναι να δημιουργήσουμε μια νοοτροπία νικητή και τα παιδιά ανταποκρίνονται στο απόλυτο. Είναι μια μεγάλη νίκη απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο που μας δίνει δύναμη, μας δίνει αυτοπεποίθηση. Πρέπει να το ευχαριστηθούμε σήμερα και από αύριο πρέπει να κατεβάσουμε το κεφαλάκι και να συνεχίσουμε τη δουλειά μας γιατί ο δρόμος είναι μεγάλος και έχουμε αρκετό δρόμο.

Σίγουρα είναι μια νίκη που αξίζουν τα παιδιά γιατί έκαναν μια πολύ μεγάλη προσπάθεια. Δεν είναι μια νίκη στις λεπτομέρειες, μια νίκη από μια ομάδα που κρύφτηκε στο γήπεδο. Ήταν μια νίκη από μια ομάδα που έφτιαξε ευκαιρίες, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο και το σκορ θα μπορούσε να ήταν πολύ καλύτερο. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος, ευχαριστώ πάρα πολύ τα παιδιά για άλλη μια φορά και πολύ στεναχωρημένος που σ’ αυτήν την ημέρα δεν έχουμε τον κόσμο μας στο γήπεδο
».

Για το αν η ομάδα του έψαχνε μια τέτοια νίκη με μεγάλο αντίπαλο: «Κάθε νίκη με μεγάλο αντίπαλο είναι μεγάλη. Δεν έχει να κάνει με το αν τη ψάχναμε ή αν τη θέλαμε ή όχι. Επειδή έχουμε ακούσει αρκετά το τελευταίο διάστημα, η ομάδα αυτή τη στιγμή εκεί που βρίσκεται με την εικόνα που είχε στον πρώτο γύρο, σίγουρα θα δικαιούταν να έχει κάποιους βαθμούς παραπάνω. Εγώ δεν ακούω τίποτα, κοιτάω τη δουλειά μας, αυτό λέω στα παιδιά καθημερινά, μέρα με τη μέρα και παιχνίδι με παιχνίδι να γινόμαστε καλύτεροι και να κοιτάμε πάντα τη νίκη».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.