Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Με το ένα πόδι στους «8» η Μπάγερν

Τσάμπιονς Λιγκ: Με το ένα πόδι στους «8» η Μπάγερν

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/2/2014 23:41
Με γκολ των Κροος (54’) και Μίλερ (88’), η Μπάγερν κέρδισε με 2-0 την Άρσεναλ στο Λονδίνο, εκμεταλλευόμενη το αριθμητικό πλεονέκτημα λόγω της αποβολής του Σέζνι στο 37’, και βρίσκεται με το ένα πόδι στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Από ένα χαμένο πέναλτι για τις δύο ομάδες στο πρώτο μέρος, είχαν δοκάρι στο φινάλε οι Βαυαροί

Με μια σπουδαία νίκη που κατά πάσα πιθανότητα της χαρίζει την πρόκριση για τους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ έφυγε από το Λονδίνο η Μπάγερν, καθώς η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα επικράτησε με 2-0 της Άρσεναλ στο «Έμιρειτς» και πολύ δύσκολα θα χάσει το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Τα πάντα κρίθηκαν στο 37’ όταν μια μπαλιά του Κροος έβγαλε τετ-α-τετ τον Ρόμπεν με τον Σέζνι, με τον δεύτερο να ανατρέπει τον Ολλανδό στην περιοχή και να αποβάλλεται, αφήνοντας τους γηπεδούχους με 10 παίκτες.

Ο Αλάμπα αστόχησε από την άσπρη βούλα, ωστόσο στην επανάληψη, η Μπάγερν μετέτρεψε σε… μονόλογο την αναμέτρηση, καθώς είχε την απόλυτη υπεροχή και πήρε τη νίκη χάρη στο υπέροχο γκολ του Κροος στο 54’ και την κεφαλιά του Μίλερ στο 88’.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τρομερό ρυθμό και την Άρσεναλ να βάζει δύσκολα στους Βαυαρούς, χάνοντας ευκαιρίες και πέναλτι στο 9ο λεπτό με τον Οζίλ, ωστόσο ο Νόιερ κράτησε το μηδέν στα πρώτα λεπτά για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι στη συνέχεια ισορρόπησαν την κατάσταση, δεν αντιμετώπισαν κανέναν πρόβλημα στο δεύτερο μέρος και είχαν και δοκάρι με τον Κροος στις καθυστερήσεις για να «σφραγίσουν» την πρόκριση.

Οι συνθέσεις:


Άρσεναλ: Σέζνι, Σανιά, Μερτερσάκερ, Κονσιελνί, Γκίμπς (31’ Μονρεάλ), Φλαμινί, Γουίλσιρ, Καθόρλα (39’ Φαμπιάνσκι), Οζίλ, Τσάμπερλαιν (74΄Ροζίτσκι), Σανόγκο

Μπάγερν: Νόιερ, Ντάντε, Μπόατενγκ (46’ Ραφίνια),Λαμ, Αλκάνταρα (79’ Πιζάρο), Χάβι Μαρτίνεθ, Ρόμπεν, Γκέτσε, Αλάμπα, Κροος, Μάντζουκιτς (65’ Μίλερ)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.