Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Φαν Ντάικ: «Δύσκολο να αποδεχτώ πως φεύγει ο Κλοπ»

Φαν Ντάικ: «Δύσκολο να αποδεχτώ πως φεύγει ο Κλοπ»

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
29/1/2024 20:48
Ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ μίλησε για την επικείμενη αποχώρηση του Γιούργκεν Κλοπ από την τεχνική ηγεσία της Λίβερπουλ το προσεχές καλοκαίρι, εκφράζοντας τη θλίψη του, ενώ άφησε ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα αναφορικά και με το δικό του μέλλον.

Ο Ολλανδός αμυντικός σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Telegraph» όπου δήλωσε μεταξύ άλλων: «Είναι μία δύσκολη είδηση να αποδεχτώ, γιατί είναι ένας προπονητής που σημαίνει πολλά για μένα, για εμάς, για τον σύλλογο, θα έλεγα για όλη την Πρέμιερ Λιγκ».

Ο Φαν Ντάικ, που έχει συμβόλαιο έως το 2025 με τη Λίβερπουλ, απαντώντας σε ερώτηση για το αν σκέφτεται και ο ίδιος της αποχώρηση μετά από αυτή την εξέλιξη είπε: «Αυτή είναι μια πολύ καλή ερώτηση. Δεν ξέρω. Ο σύλλογος θα έχει μια τεράστια δουλειά να κάνει, όλοι το ξέρουν. Θα υπάρχει ένας προπονητής, το επιτελείο του, άνθρωποι που θα πρέπει να αντικατασταθεί. Ο σύλλογος θα έχει τη δουλειά του γι' αυτό και εγώ είμαι περίεργος να καταλάβω προς ποια κατεύθυνση θα κινηθεί» και προσέθεσε κλείνοντας: «Σήμερα δεν μπορώ να πω τίποτα, αλλά είναι προφανές ότι θα είναι το τέλος της εποχής του Γιούργκεν Κλοπ. Και είμαι πολύ χαρούμενος που εξακολουθώ να είμαι μέρος της σήμερα. Αυτός είναι ο λόγος που δεν μου αρέσει να το συζητάμε. Ακόμα εκεί είμαι μέσα! Θα δούμε τι θα γίνει στο τέλος της σεζόν, ελπίζω να σημειώσουμε τις επιτυχίες που ονειρευόμαστε και να παλεύουμε για κάθε μέρα. Σε αυτό το σημείο πιθανώς να υπάρχει επίσης μεγαλύτερη σαφήνεια για το τι θέλει ο σύλλογος για το μέλλον».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.