Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ελλάδα -Σερβία 15-11: Στην 5η θέση του κόσμου η Εθνική ανδρών (video)

Ελλάδα -Σερβία 15-11: Στην 5η θέση του κόσμου η Εθνική ανδρών (video)

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
17/2/2024 17:38
Η Εθνική Ελλάδας πόλο των ανδρών διασκέδασε τις εντυπώσεις κι έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ντόχα καθώς νίκησε τη Σερβία με 15-11 και τερμάτισε στην 5η θέση.

Αν και ο άδοξος αποκλεισμός από την Ιταλία στα προημιτελικά έπεσε... βαρύς, οι παίκτες του Βλάχου δεν τα παράτησαν στους αγώνες κατάταξης και σήμερα νίκησα σχετικά εύκολα τη Σερβία όντες πολύ ανώτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, παρά το γεγονός πως παρατάχθηκαν χωρίς δύο βασικά στελέχη (Φουντούλη και Σκουμπάκη).

Η «γαλανόλευκη» προηγήθηκε 6-2 στις αρχές του δεύτερου οκταλέπτου, βάζοντας βάσεις νίκης και παρ' ότι στο τελευταίο δίλεπτο του τρίτου οκταλέπτου, οι «πλάβι» έδειξαν να αφυπνίζονται και μείωσαν σε 10-9, χάνοντας και την ευκαιρία να ισοφαρίσουν στον παίκτη παραπάνω, η ελληνική ομάδα επανήλθε και πήρε εκ νέου διαφορά τριών τερμάτων (12-9) ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 14-10 λίγο αργότερα και παίρνοντας τη νίκη χωρίς να κινδυνεύσει περαιτέρω.

Πλέον το ενδιαφέρον στρέφεται στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού το καλοκαίρι, όπου η η ελληνική ομάδα θα δώσει για 17η σερί φορά το «παρών» και κάνει όνειρα για μία πορεία αντίστοιχη εκείνης στο Τόκιο που τη βρήκε στο βάθρο με το ασημένιο μετάλλιο.

Τα οκτάλεπτα: 5-2, 3-3, 2-4, 5-2

Ελλάδα (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Γενηδουνιάς 1, Γκιουβέτσης 3, Παπαναστασίου 1, Γκίλλας 2, Αργυρόπουλος 1, Αλαφραγκής, Κάκαρης 3, Νικολαϊδης, Βλαχόπουλος 2, Τζωρτζάτος, Καλογερόπουλος 2, Παπανικολάου

Σερβία (Ούρος Στεφάνοβιτς): Φιλίποβιτς, Μάντιτς 2, Στρ. Ράσοβιτς 1, Ραντζέλοβιτς 1, Π. Γιάκσιτς 1, Βούτσινιτς 1, Ντράσοβιτς 3, Ν. Γιάκσιτς, Ούμποβιτς 2, Λούκιτς, Β. Ράσοβιτς, Μίτροβιτς, Λάζιτς


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.