Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Εξετάζει την περίπτωση του Μπάλντοκ ο Ολυμπιακός»

«Εξετάζει την περίπτωση του Μπάλντοκ ο Ολυμπιακός»

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
17/2/2024 18:10
Βρετανικό δημοσίευμα κάνει λόγο για ενδιαφέρον του Ολυμπιακό για τον Τζόρτζ Μπάλντοκ.

Ο 30χρονος μπακ, που έχει πάρει ελληνική υπηκοότητα και είναι διεθνής με την Ελλάδα, αγωνίζεται στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, η οποία μοιάζει απίθανο να γλιτώσει τον υποβιβασμό από την Πρέμιερ Λιγκ, αλλά και πέραν αυτού το συμβόλαιό του λήγει το προσεχές καλοκαίρι και δεν υπάρχει πιθανότητα ανανέωσης όπως φαίνεται.

Ο παίκτης έχει απασχολήσει ξανά τον Ολυμπιακό το περασμένο καλοκαίρι, σίγουρα το γεγονός πως δεν πιάνει θέση ξένου αποτελεί πλεονέκτημα, ενώ η «Star» αναφέρει πως και ο ίδιος θα έβλεπε ως πολύ μεγάλη ευκαιρία το ενδεχόμενο μίας μετακίνησης στους «ερυθρόλευκους».

Συγκεκριμένα το δημοσίευμα αναφέρει: «Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ θα μπορούσε να χάσει έναν από τους πιο σημαντικούς της παίκτες τα τελευταία χρόνια, καθώς ενδιαφέρεται γι' αυτόν ένας από τους γίγαντες της Ευρώπης, ο Ολυμπιακός.

Οι «λεπίδες» έχουν μπροστά τους ένα δύσκολο καλοκαίρι, καθώς πολλοί παίκτες μένουν χωρίς συμβόλαιο. Σύμφωνα με την Star, η ελληνική πλευρά εξετάζει τη μεταγραφή του Μπάλντοκ στην προσπάθειά τους να ενισχυθούν.

Παρά το γεγονός ότι είναι μία από τις μεγαλύτερες και πιο επιτυχημένες ομάδες στην Ελλάδα, φέτος βλέπουμε να είναι στην 4η θέση του ελληνικού πρωταθλήματος πίσω από τον ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό.

Φυσικά, ο Μπάλντοκ έχει συνδεθεί με μετακόμισή του στην Ελλάδα στο παρελθόν και από τότε που ήρθε η κλήση στην εθνική ομάδα, αυτές οι φήμες γίνονται όλο και πιο δυνατές.

Προς το παρόν, δεν υπάρχει κανένα σημάδι για νέο συμβόλαιο προς τον Μπάλντοκ και μένει να φανεί αν ο ίδιος αποτελεί επιλογή για το σύλλογο. Για τον ίδιο τον Μπάλντοκ, αυτή η μετακόμιση στον Ολυμπιακό μπορεί να είναι μια ευκαιρία ζωής που απλά δεν μπορεί να αρνηθεί καθώς μπαίνει στα 30 του»
.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.