Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παρί Σεν Ζερμέν: «Τελειώνει» τον Ντοναρούμα και... βλέπει Κόμπελ

Παρί Σεν Ζερμέν: «Τελειώνει» τον Ντοναρούμα και... βλέπει Κόμπελ

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
26/2/2024 17:19
Παρελθόν ενδέχεται να αποτελέσει ο Τζίτζι Ντοναρούμα από την Παρί Σεν Ζερμέν, από τη στιγμή που δεν έχει ικανοποιήσει με τις επιδόσεις του και οι πρωταθλητές Γαλλίας φαίνεται ότι εξετάζουν την περίπτωση του Γκρέγκορ Κόμπελ της Ντόρτμουντ.

Το καλοκαίρι του 2021 έγινε μεγάλος ντόρος για τη μετακίνηση του Ιταλού πορτιέρε στο Παρίσι για λογαριασμό των μόνιμων πρωταθλητών Γαλλίας.

Εξάλλου τότε ο 25χρονος τερματοφύλακας θεωρούταν το μεγαλύτερο ανερχόμενο αστέρι στη θέση κάτω από τα γκολπόστ όχι μόνο στη γειτονική χώρα αλλά σε ολόκληρο τον πλανήτη, μια και υπερασπιζόταν ήδη για αρκετές σεζόν την εστία της Μίλαν.

Παρ' όλα αυτά μόλις μία τριετία αργότερα φαίνεται ότι στην Παρί δεν έχουν μείνει καθόλου ικανοποιημένοι τόσο από την απόδοσή του όσο κι από τη συμπεριφορά του. Άλλωστε δεν μπορεί κανείς να ξεχάσει τον καυγά του με τον Νεϊμάρ κατά τη διάρκεια του εκτός έδρας αγώνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης το 2022.

Έτσι λοιπόν γερμανικά μέσα ενημέρωσης υποστηρίζουν ότι ο Ντοναρούμα δύσκολα θα συνεχίσει να είναι ο βασικός στην Παρί και η τελευταία κινείται για την απόκτηση του Γκρέγκορ Κόμεπλ.

Ο 26χρονος Ελβετός είναι ο «φύλακας άγγελος» της Ντόρτμουντ την τελευταία τριετία και μένει να φανεί αν θα πάρει την ευκαιρία να ανέβει επίπεδο.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.