Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ίβιτς: «Θα έχει δύσκολο έργο η Μακάμπι κόντρα στον Ολυμπιακό»

Ίβιτς: «Θα έχει δύσκολο έργο η Μακάμπι κόντρα στον Ολυμπιακό»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
7/3/2024 16:41
Την άποψή του για το ζευγάρι Ολυμπιακός – Μακάμπι Τελ Αβίβ εξέφρασε σε συνέντευξή του ο πρώην προπονητής των Ισραηλινών, Βλάνταν Ίβιτς.

Ο 46χρονος Σέρβος, νυν τεχνικός της Κράσνονταρ, δήλωσε σε ισραηλινό μέσο ότι η Μακάμπι θα έχει δύσκολο έργο απέναντι στους «ερυθρόλευκους» μιας και οι Πειραιώτες έχουν βελτιωθεί πολύ ύστερα από την έλευση του Μεντιλίμπαρ.

Αναλυτικά η συνέντευξή του στην ιστοσελίδα Walla:

«Αυτό είναι το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό παιχνίδι που μπορεί να γίνει ανάμεσα σε ελληνική και ισραηλινή ομάδα. Η Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Ισραήλ και ο Ολυμπιακός στην Ελλάδα είναι οι δύο μεγαλύτεροι, πιο επιτυχημένοι σύλλογοι, με τα περισσότερα τρόπαια. Και όταν θέλεις να σκεφτείς τη μεγαλύτερη συνάντηση μεταξύ ελληνικού και ισραηλινού ποδοσφαίρου, σκέφτεσαι τον Ολυμπιακό και τη Μακάμπι».

Πώς βλέπετε αυτά τα ματς;

«Ο σημερινός Ολυμπιακός δεν είναι ο Ολυμπιακός της αρχής της σεζόν ή των μηνών που ακολούθησαν. Από τη στιγμή που προσέλαβε νέο προπονητή, τον Ισπανό Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, άλλαξε πρόσωπο. Πρόκειται για μια εντελώς διαφορετική ομάδα, η οποία έχει επτά σερί νίκες από την τελευταία της ήττα από τον Παναθηναϊκό».

Πώς παίζει ο Ολυμπιακός;

«Άλλαξε στυλ. Παίζει διαφορετικό ποδόσφαιρο, πολύ καλύτερο. Έπαιξαν έξι παιχνίδια με τον Μεντιλίμπαρ και τα κέρδισαν όλα, και πριν από αυτό είχαν μια νίκη με υπηρεσιακό προπονητή. Ο Ολυμπιακός μπήκε σε καλό μομέντουμ».Οι παίκτες του είναι σε καλή φόρμα και συνειδητοποιούν τι αναμένεται από αυτούς;

«Έχουν παίκτες πολύ υψηλής ποιότητας. Η ομάδα τους είναι πολύ μεγάλη και υπάρχουν πολλά καλά εργαλεία».

Θα είναι λοιπόν πολύ δύσκολο για τη Μακάμπι Τελ Αβίβ να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα...

«Το αποψινό παιχνίδι είναι εντός έδρας στην Ελλάδα, στο γήπεδο του Ολυμπιακού, το οποίο θα είναι γεμάτο, οπότε είναι προφανώς μεγάλο πλεονέκτημα. Είναι πολύ δύσκολο να παίξεις απέναντί ​​τους εκεί όταν είναι σε καλή στιγμή».

Πόσο ακολουθείτε τη Μακάμπι Τελ Αβίβ;

«Για να είμαι δίκαιος, δεν έχω δει αγώνα της Μακάμπι Τελ Αβίβ εδώ και πολύ καιρό, επομένως δεν είμαι πλήρως εξοικειωμένος με το στυλ παιχνιδιού αυτή τη στιγμή. Προφανώς παρακολουθώ τα αποτελέσματα και είμαι χαρούμενος που η Μακάμπι είναι στην πρώτη θέση αυτή τη στιγμή. Οι παίκτες είναι κυρίως αυτοί που προπονούσα και ξέρω πολύ καλά. Η Μακάμπι Τελ Αβίβ έχει εξαιρετικό υλικό παικτών, αλλά αυτή τη στιγμή θα είναι πολύ δύσκολο για αυτούς απέναντι στον Ολυμπιακό».

Δηλαδή οι πιθανότητες είναι υπέρ των Ελλήνων;

«Κυρίως λόγω της χρονικής στιγμής και του μομέντουμ του Ολυμπιακού. Εκτιμώ ότι αν το παιχνίδι ήταν πριν από δύο μήνες θα ήταν πιο εύκολο για τη Μακάμπι. Σήμερα ο Ολυμπιακός είναι καλύτερος».

Πρέπει λοιπόν να ψάξει για ένα καλό αποτέλεσμα ενόψει της ρεβάνς;

«Το γεγονός ότι η Μακάμπι Τελ Αβίβ δεν μπορεί να φιλοξενήσει τη ρεβάνς στο Μπλούμφιλντ είναι μεγάλο μειονέκτημα. Ένας επαναληπτικός αγώνας στο Ισραήλ, με γεμάτο γήπεδο, θα βελτίωνε τα ποσοστά της Μακάμπι. Επίσης η θετική δυναμική του Ολυμπιακού, καθώς και το εντός έδρας παιχνίδι της Μακάμπι στη Σερβία την επόμενη εβδομάδα, κάνουν την ιστορία πολύ πιο περίπλοκη και δύσκολη, αλλά μιλάμε για ποδόσφαιρο και σίγουρα όταν πρόκειται για τον μεγαλύτερο σύλλογο στο Ισραήλ, πρέπει να πιστέψουν στον εαυτό τους και να ελπίζουν ότι μπορούν να περάσουν τον Ολυμπιακό».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.