Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μεντιλίμπαρ: «Eπαναπαυτήκαμε πιστεύοντας ότι όλα διορθώθηκαν αλλά πλέον έχουμε πάρει το μάθημά μας»

Μεντιλίμπαρ: «Eπαναπαυτήκαμε πιστεύοντας ότι όλα διορθώθηκαν αλλά πλέον έχουμε πάρει το μάθημά μας»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
13/3/2024 23:00
Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ αναφέρθηκε στις πιθανότητες που έχει ο Ολυμπιακό για πρόκριση ενόψει της αυριανής ρεβάνς (14/3, 22:00) με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στη Σερβία, αλλά στο τι πήγε «στραβά» το τελευταίο διάστημα στην ομάδα του.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού παρομοίασε με θαύμα αυτό που ψάχνουν οι «ερυθρόλευκοι» κόντρα στους Ισραηλινούς μετά την ήττα με 1-4 στο πρώτο εντός έδρας ματς, ωστόσο τόνισε πως οι παίκτες του πρέπει να τα δώσουν όλα χωρίς να... τρελαθούν ή να φανούν βιαστικοί στο ξεκίνημα της αναμέτρησης.

Από εκεί και πέρα ο Μεντιλίμπαρ εξέφρασε την άποψη πως όλοι χαλάρωσαν και επαναπαύθηκαν μετά τα πρώτο καλά αποτελέσματα επί των ημερών του, θεωρώντας πως όλα τα προβλήματα λύθηκαν, ωστόσο αυτό κόστισε πολύ και πλέον όλοι έχουν πάρει το μάθημά τους.

Όσα δήλωσε ο Βάσκος τεχνικός:

Για το αν γίνονται θαύματα: «Πρόκειται για θαύμα, θα μπορούσε να συμβεί. Πρέπει να αποζημιώσουμε τον εαυτό μας γι' αυτά τα δύο κακά αποτελέσματα, να δώσουμε ωραία απάντηση και να κλείσουμε αυτόν τον κύκλο. Να είμαστε ικανοποιημένοι με τον εαυτό μας αύριο, να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα».

Για το πλάνο και αν θα πάρει ρίσκο: «Το μόνο που δεν πρέπει να κάνουμε είναι να τρελαθούμε και να ξεκινήσουμε το ματς βιαστικά. Στο πρώτο ματς μέχρι το 30ο λεπτό ήταν 0-0 και μέσα σε λίγα λεπτά δεχθήκαμε γκολ. Να κάνουμε ολοκληρωμένο παιχνίδι. Μέχρι και την λήξη μπορούν να γίνουν τα πάντα. Να είμαστε ορθολογικοί, αλλά πρέπει να πάρουμε και ρίσκα».

Για το αν πήρε μαθήματα από αυτά τα δύο ματς: «Σίγουρα υπάρχουν μαθήματα που πρέπει να πάρουμε, όταν ήρθα το πιο σημαντικό ήταν αυτό το ματς με τον ΠΑΟΚ, το νικήσαμε και τα ματς με την Φερεντσβάρας και προκριθήκαμε, όλα αυτά παίζοντας καλά. Στη συνέχεια ίσως να επαναπαυθήκαμε πως όλα διορθώθηκαν. Αυτό είναι το μάθημα, πρέπει να ξαναρχίσουμε την δουλειά».

Για το ψυχολογικό κομμάτι: «Η ζημιά είναι πολύ περισσότερη ψυχολογική, μας πλήγωσε γιατί αρχίσαμε να αμφιβάλουμε για το τι μπορούμε να καταφέρουμε. Μίλησα πολύ με τους παίκτες, τους είπα να πιστέψουν στην αξία τους, ό,τι είναι καλύτεροι ή ίσοι με τον αντίπαλο, να ξαναπιστέψουμε στον εαυτό μας, και να μην πιστεύουμε πως επειδή πήγε κάτι στραβά όλα πήγαν χαμένα».

Για το τι θέλει να δει καλύτερα: «Πρόκειται για μία δύσκολη κατάσταση, θέλω η ομάδα να τα δώσει όλα και να παίξει όσο το καλύτερο μπορεί. Εάν το κάνει αυτό τότε θα έχουμε πιθανότητες να νικήσουμε και ίσως να προκριθούμε».

Για την Κ19: «Είναι παιδιά που τα ξέρω, έχω δει πολλούς απ' αυτούς και στη β' ομάδα, θέλω και από εδώ να τους συγχαρώ και να τους ευχηθώ καλή επιτυχία».

Για το αν βλέπει το ματς ως επανεκκίνηση: «Φυσικά και το βλέπουμε έτσι, θέλουμε να κάνουμε καλή αρχή ενόψει και των αγώνων των playoffs, ώστε να έχουμε ελπίδες να κερδίσουμε και το πρωτάθλημα. Στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχουν σταθερά αποτελέσματα, υπάρχουν οι νίκες, οι ήττες, τα πισωγυρίσματα. Για εμάς ήταν το πισωγύρισμα, να επανέλθουμε και να συνεχίσουμε στα playoffs με στόχο να πάρουμε το πρωτάθλημα».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.