Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γιουρόπα Λιγκ: Αυτές είναι οι οκτώ ομάδες που συνεχίζουν στα προημιτελικά

Γιουρόπα Λιγκ: Αυτές είναι οι οκτώ ομάδες που συνεχίζουν στα προημιτελικά

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
15/3/2024 00:16
Η φάση των «16» του Γιουρόπα Λιγκ ολοκληρώθηκε και πλέον έχουν απομείνει οκτώ ομάδες οι οποίες συνεχίζουν στοχεύοντας αρχικά στον τελικό που θα διεξαχθεί στις 22/5 στο Δουβλίνο της Ιρλανδίας.

Το ενδιαφέρον είναι τεράστιο καθώς όποια ομάδα κατακτήσει τη δεύτερη κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, θα εξασφαλίσει απευθείας εισιτήριο για τη φάση των ομίλων του επόμενου Τσάμπιονς Λιγκ, συμμετέχοντας μάλιστα και στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας.

Η κλήρωση είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή (15/3) στις 14.00 το μεσημέρι και τα πιο μεγάλα φαβορί για το τρόπαιο θεωρούνται η Λίβερπουλ και η Μίλαν, ενώ είναι πιθανοί και οι «εμφύλιοι» μεταξύ ομάδων των ίδιων χωρών.

Οι «κόκκινοι» απέκλεισαν με δύο νίκες τη Σπάρτα Πράγας, οι «ροσονέρι» με ισάριθμες επιτυχίες τη Σλάβια Πράγας, ενώ η Ρόμα άφησε εκτός συνέχειας την Μπράιτον, η Γουέστ Χαμ με μυθική «πεντάρα» τη Φράιμπουργκ.

Η Μαρσέιγ τα... χρειάστηκε κι αγχώθηκε κόντρα στη Βιγιαρεάλ στην Ισπανία αλλά προκρίθηκε παρά την ήττα. Η Μπενφίκα «άλωσε» το «Άιμπροξ» κι απέκλεισε τη Ρέιντζερς αποφεύγοντας το κάζο και η Μπάγερ Λεβερκούζεν άφησε εκτός συνέχειας την Καραμπάγκ με μυθική ανατροπή και δύο γκολ στις καθυστερήσεις. Τέλος η Αταλάντα απέκλεισε τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Τα πρώτα ματς θα διεξαχθούν στις 11/4 και οι επαναληπτικοί μία εβδομάδα αργότερα, στις 18/4.

Αναλυτικά οι οκτώ ομάδες που συνεχίζουν στο Γιουρόπα Λιγκ:

Λίβερπουλ
Ρόμα
Μπάγερ Λεβερκούζεν
Μίλαν
Μπενφίκα
Γουέστ Χαμ
Μαρσέιγ
Αταλάντα

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.