Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κόνφερενς Λιγκ: Αυτά είναι τα τέσσερα ζευγάρια των προημιτελικών - Μόνο στον τελικό θα τα πουν ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός

Κόνφερενς Λιγκ: Αυτά είναι τα τέσσερα ζευγάρια των προημιτελικών - Μόνο στον τελικό θα τα πουν ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
15/3/2024 15:19
Δείτε όλα τα ζευγάρια που προέκυψαν από την κλήρωση των προημιτελικών του Κόνφερενς Λιγκ το μεσημέρι της Παρασκευής (15/3) στη Νιόν της Ελβετίας.

Τα πρώτα παιχνίδια θα διεξαχθούν στις 11/4 στις έδρες των ομάδων που βγήκαν πρώτες από την κληρωτίδα οι ρεβάνς μία εβδομάδα αργότερα (18/4) στις έδρες των ομάδων που κληρώθηκαν δεύτερες.

Οι δύο ελληνικές ομάδες μάλιστα εμφανίστηκαν στα πρώτα δύο ζευγάρια, με τον ΠΑΟΚ να τίθεται αντιμέτωπος με την Κλαμπ Μπριζ και τον Ολυμπιακό με τη Φενέρμπαχτσε.

Το σπουδαιότερο ζευγάρι βέβαια που προέκυψε είναι αυτό της Άστον Βίλα με τη Λιλ, ενώ η Βικτόρια Πλζεν θα αντιμετωπίσει τη Φιορεντίνα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι έγιναν γνωστά και τα ζευγάρια των ημιτελικών, ανάλογα με τις ομάδες που θα προκριθούν. Όποια ομάδα περάσει από το ζευγάρι του ΠΑΟΚ θα συναντήσει τη νικήτρια του ζευγαριού Βικτόρια Πλζεν - Φιορεντίνα.

Και όποια ομάδα περάσει από το ζευγάρι του Ολυμπιακού με τη Φενέρμπαχτσε θα συναντήσει στα ημιτελικά την ομάδα που θα «επιβιώσει» από τη «μάχη» της Άστον Βίλα με τη Λιλ. Οι ημιτελικοί είναι προγραμματισμένοι να διεξαχθούν στις 2/5 και στις 9/5.

Όλα αυτά βέβαια για να προκύψει ο τελικός στην «OPAP Arena» στις 29/5.

Αναλυτικά τα ζευγάρια:

Κλαμπ Μπριζ - ΠΑΟΚ
Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε
Άστον Βίλα - Λιλ
Βικτόρια Πλζεν - Φιορεντίνα

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.