Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Η Γεωργία στον δρόμο της Εθνικής για το Euro σε περίπτωση πρόκρισης! (video)

Η Γεωργία στον δρόμο της Εθνικής για το Euro σε περίπτωση πρόκρισης! (video)

Συντάκτης: Agones team
Agones team
21/3/2024 20:57
Η Γεωργία επικράτησε με 2-0 του Λουξεμβούργου για τα ημιτελικά των πλέι οφ του Euro 2024 και περιμένει αν θα αντιμετωπίσει την Ελλάδα ή το Καζακστάν στον τελικό.

Έτσι η Ελλάδα έμαθε πριν το παιχνίδι τον πιθανό της αντίπαλο αλλά όλη η συγκέντρωση της Εθνικής παραμένει στο μεγάλο παιχνίδι στην OPAP Arena.

Η Γεωργία πάντως έδειξε πως ήθελε να πάρει το έλεγχο από το πρώτο μέρος, είχε δοκάρι στο 13' με τον Τσακβετάτζε και γενικά δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο. Στο 40' ο Κακαμπάτζε έχασε τεράστια ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ όμως ένα λεπτό μετά ο Ζιβζιβάτζε μετά από κόρνερ του Σενγκέλια βρέθηκε στο δεύτερο δοκάρι και με σκαστό σουτ της έδωσε το προβάδισμα.

Στο δεύτερο μέρος το Λουξεμβούργο θέλησε να αντιδράσει και μάλιστα βρήκε γκολ με τον Ροντρίγκρες στο 53' όμως ο διαιτητής γύρισε τη φάση πίσω και υπέδειξε φάουλ υπέρ της Γεωργίας και κόκκινη κάρτα στον Σανό για μαρκάρισμα εκτός περιοχής.

Ο Σενγκέλια από την εκτέλεση του φάουλ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι αλλά στο 63' ο Ζιβζιβάτζε έπειτα από πολύ ωραία ασίστ του άσου του Παναιτωλικού δεν δυσκολεύτηκε να στείλει από κοντά την μπάλα στα δίχτυα.

Από εκεί κι έπειτα τα πράγματα έγιναν σαφώς πιο απλά για τη Γεωργία, το Λουξεμβούργο φαινόταν εκνευρισμένο και από τις διαιτητικές αποφάσεις και στο τέλος οι γηπεδούχοι πανηγύρισαν μία σπουδαία νίκη.

Θυμίζουμε πως η Γεωργία στον τελικό θα έχει στη διάθεση της το μεγάλο της αστέρι, Χβίτσα Κβαρατσχέλια και περιμένει να μάθει ποια εκ των Ελλάδα ή Καζακστάν θα αντιμετωπίσει στην Τιφλίδα.

Γεωργία (Σανιόλ): Μαμαρντασβίλι, Κβερκβέλια, Κάσια, Ντβάλι, Σενγκέλια (72' Τσιταϊσβίλι), Κιτεϊσβίλι, Κοτσορασβίλι (87' Κανκάβα), Κακαμπάτζε, Μικαουτάτζε (77' Νταβιντασβίλι), Ζιβζιβάτζε (86' Κβιλιτάια), Τσακβετάτζε (77' Κβεκβεσκίρι)

Λουξεμβούργο (Χολτζ): Μόρις, Γιανς, Μπονέρ, Μαχμούτοβιτς (90+2' Μαχμούτοβιτς), Σανότ, Πίντο (42' Μαρτίνς Μ.) , Μαρτίνς Περέιρα, Μπαρέιρο, Όλεσεν (77' Τιλ), Σάντσες (Τσούρτσι), Ροντρίγκες (90+1' Κόρατς)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.