Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Η Εισαγγελία πρότεινε φυλάκιση για δυόμιση χρόνια στον Ρουμπιάλες για το φιλί στην Ερμόσο!

Η Εισαγγελία πρότεινε φυλάκιση για δυόμιση χρόνια στον Ρουμπιάλες για το φιλί στην Ερμόσο!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
27/3/2024 17:29
Η Εισαγγελία ζήτησε την φυλάκιση του Λουίς Ρουμπιάλες για 2,5 χρόνια για το μη συναινετικό φιλί που έσωσε στη Χένι Ερμόσο κατά τη διάρκεια της απονομής των μεταλλίων στον τελικό του Μουντιάλ.

Ο πρώην πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Ισπανίας έδωσε ένα φιλί στο στόμα στην Ερμόσο μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ από την εθνική ομάδα, χωρίς όμως η παίκτρια να δώσει τη συγκατάθεση της. Αυτή η κίνηση έφερε σφοδρές αντιδράσεις, με τον Ρουμπιάλες να παραιτείται και να του απαγγέλλονται κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση και εξαναγκασμό.

Τελικά η εισαγγελέας πρότεινε ποινή φυλάκισης 2,5 ετών στον κατηγορούμενο για τη σεξουαλική παρενόχληση αλλά και για το γεγονός πως προσπάθησε μέσω τρίτων να αναγκάσει την Ερμόσο να τον υπερασπιστεί δημόσια μέσω βίντεο.

Τον ρόλο του... μεσολαβητή είχαν οι Άλμπερτ Λούκε, αθλητικός διευθυντής της ανδρικής ομάδας, ο Χόρχε Βίλντα, ο τότε προπονητής της γυναικείας ομάδας και ο Ρούμπεν Ριβιέρα, που είναι διευθυντής μάρκετινγκ της ομοσπονδίας. Γι' αυτό το λόγο η εισαγγελέας ζήτησε ποινή φυλάκισης για 1,5 χρόνο στον καθένα ενώ για τα επόμενα 3,5 χρόνια δεν θα μπορούν να επικοινωνήσουν με την παίκτρια και να την πλησιάσουν σε απόσταση 200 μέτρων.

Παράλληλα με βάση την πρόταση της Εισαγγελίας, ο Ρουμπιάλες πρέπει να καταβάλει 50.000 ευρώ στην Ερμόσο ως αποζημίωση και άλλα 50.000 ευρώ οι υπόλοιποι τρεις κατηγορούμενοι.

Σχόλιο:

6945289055 28/3/2024 11:21

το ιδιο θα γινοταν και εδω , 100% !!!!!!

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.